Jdi na obsah Jdi na menu

BROŽ S WITTNEREM SI TO VYŘÍKALI

1649405469482.jpg

Trashtalk mezi Miroslavem Brožem a Jozefem Wittnerem, který se rozjel na sociálních sítích, je zřejmě u konce. Oba borci se telefonicky spojili a vše si vyříkali. Nicméně vzájemnému zápasu se ani jeden nebrání.

"Naposled bych se chtěl vyjádřit ke kauze, která tady byla. Jsem rád, že jsme si s Jozefem Wittnerem zavolali a vyříkali jsme si to jako chlapi. Normálně jsme si řekli do telefonu co sere mě, co sere jeho. On se mi omluvil za nějaké výroky a já jsem se mu omluvil za nějaké výroky. Řekli jsme si po pravdě jak to bylo. Tím pádem celá tato kauza končí. Jsem za to rád, protože já tohle fakt nemám rád. Jestli budeme mít někdy zápas spolu, tak jsme se domluvili, že s tím nemáme žádný problém. Ale bude to na sportovní úrovni. Já přeju Wittnerovi, ať je zdravý a může trénovat. Já taky trénuji. Máme každý svého soupeře. Když to dobře dopadne, kdykoliv se můžeme potkat. Tento trashtalk končí a tahle naše divná válka také končí. Jsem rád, že to takhle dopadlo" oznámil Míra Brož ve stories na svém instagramu.

img_20220408_102831.jpg

Své vyjádření přidal i Jožo Wittner na svůj instagram.

"Tak jak Míra řekl. Fakt už jsem byl strašně vytočený a řekl jsem si, že mu zavolám a všechny tyto neshody dám bokem. Povíme si to do očí, co si kdo myslíme. Tak to i dopadlo. Řekli jsme si to a omluvili jsme se, za což jsem velmi rád. Hodně věcí se takto urychlilo. Nemusíme si zanechávat vzkazy na sociálních sítích a médiích, která si na tom jenom zvyšují sledovanost. Přitom to ke sportu ani nepatří. Hodně věcí bylo vyvoláno uměle, přesně jak jsem předpokládal. To se i potvrdilo, takže jsem za to rád. K němu mi to nesedělo, protože ho beru jako sportovce. Držím mu palce, aby uspěl. Hlavně jsem smutný, že se toho média chytají, ale když je potřeba řešit kvalitní úspěchy a výsledky, tak nějak nejsou."

Uvidíme jsetli k jejich vzájemnému zápasu dojde.

FOTO: IG MIROSLAV BROŽ, RFA