Jdi na obsah Jdi na menu

MÍRA BROŽ ZHODNOTIL SVŮJ VÝKON V KSW

1640006174538.jpg

 

Mírovi Brožovi se v sobotu splnil sen, protože si střihl premiéru v organizaci KSW. Po tříkolové bitvě s domácím bojovníkem Adamem Niedzwiedzem, kde sahal i po ukončení, nakonec odcházel "jen" s remízou. Nicméně Míra předvedl výkon, za který se určitě nemusí stydět. Po návratu z Polska zhodnotil svůj výkon pro TN.CZ.

Jak jste s denním odstupem spokojený s výkonem?
Mohl jsem některé věci udělat jinak, mohl jsem víc boxovat a další věci. Zároveň se mohlo mnohem víc věcí pokazit. Jedno a půl kola v nekomfortu bojovat na zemi s frajerem po tak těžkém shazování (Brož shazoval 16 kg za 12 dnů –⁠ pozn. red.), pak vstát a ještě ho mlátit s tím, že jsem byl já ten, kdo dělal zápas. Myslím, že jsem ukázal srdíčko a jsem s výkonem spokojený. Věděl jsem, že mám srdce větší než on a že ho dobiji. Na konci druhého kola to mohl rozhodčí ukončit, on už nevěděl, kde je. Ve třetím kole padal. Ale na rovinu, pro mě bylo vítězství, že se se mnou Poláci fotili. Když jsem šel do šatny, tak mi tleskali a jeho vypískali. Když se vám tohle stane v Polsku, tak to mluví za vše.

inkvizitor_mma-16400255510341.jpg

 

Pískali hlavně po třetím kole, kdy Niedzwiedz takticky vyčkával na zemi a nechtěl dělat zápas…
On už byl nahulený. Dostal fakt bomby a začal se lámat. My jsme věděli, že není takový srdcař a rváč. Já, ať už jsem jakýkoli, tak jsem houževnatý a rváč. V kleci nechám všechno.

inkvizitor_mma-16400255510340.jpg

 

To jste ukázal v závěru, ale ke knokautu kus chyběl. Nemrzí vás, že jste do toho nešel víc po hlavě?
On byl na zemi fakt dobrý. Měl sílu, moc dobře věděl, co dělá, a fakt měl silný úchop. U takových frajerů je nebezpečné, že když tam naskočíte, tak vás může chytit. Hlídal jsem si to, trenéři měli radost, že to byl zase o něco vyspělejší výkon. Už to není jen o tom ho hodit a dobít. Mohl jsem tam do něčeho nalétnout a zbytečně prohrát. Kdyby stál, tak šlapu, co to jde. Ale v leže…

inkvizitor_mma-16400255510342.jpg

 

Takže jste s remízou spokojený?
Hned jsem si řekl o odvetu (smích). Asi jo. V prvním kole mě jasně hodil, ve druhém bychom mohli spekulovat, dobře jsem bránil a na konci jsem ho dobíjel. To mohlo být remízové a třetí bylo o dva body. Ale vezměte si to tak, on byl doma a jeho vypískali, mně tleskali. Pro mě je to vítězství.

ZDROJ: TN.CZ

FOTO: IG MIROSLAV BROŽ