Jdi na obsah Jdi na menu

RADO ÚŠKRT SE KONEČNĚ VRACÍ

1655123854601.jpg

Miroslav Gebhard / 13.6. 2022

Rado Úškrt (5-3) se konečně vrací! Finalista 2. řady reality show OKTAGON Výzva se v kleci naposledy ukázal v roce 2019 na OKTAGONU 11 v souboji s Kertészem. V tom dokonce i vedl, ale nakonec ve 2. kole prohrál via TKO. Pak se po něm slehla zem, v OKTAGONU se již neobjevil a všichni se ptali, co s ním je? Talentovaný borec s velmi bolestivými přesnými kladivy, ze kterého šel dříve velký respekt, jde zpátky do boje. V jaké formě se po tak dlouhé pauze představí?

„Ten chlápek ve tvém zrcadle, to je tvá výzva! Postarejte se o sebe fyzicky i duševně a pak můžete jít bojovat,“ říká bojovník ze Samojských ostrovů „Sweetness“ Matavao (9-4), který se tímto heslem řídí se vším všudy. Až na to, že podle své přezdívky na své soupeře příliš „Něžný“ není… Naopak je velmi nečitelný a umí odpálit takové bomby, že má z 9 vítězství 6 knockoutů a 1 submisi. Vyprávět by o tom mohl ve svém posledním zápase Pavel Salčák, na kterého seslal své blesky ve 2. kole.

Souboj, z něhož by mohla být moc pěkná přestřelka, kterou oba umí. OKTAGON s tisícovkami fanoušků poprvé zboří Winning Group Arenu! Lístky právě v prodeji na TICKETPORTAL.CZ

fb_img_1655123923861.jpg

ZDROJ: OKTAGON MMA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář