Jdi na obsah Jdi na menu

TEREZU BLEDOU ČEKÁ TITULOVÁ BITVA

1639644061810.jpg
 
Dlouho očekávaný výstup na vrchol je tady. Bledá si jde pro titul! 
 
„Nemůžu se dočkat, až opět půjdu uličkou ke kleci,“ říká nezastavitelná teprve 19letá Tereza Bledá (4-0), která sbírá pouze vítězství, a ještě nikdy neokusila hořkost porážky v profesionálech, ani amatérech. Supertalent a již nyní hvězda, která se jen tak nerodí, je neporaženou amatérskou mistryní republiky v boxu, amatérskou šampionkou Česka v MMA, vítězkou OKTAGONU Underground, odkud si odnesla šokující skalp hvězdné Pudilové a následně i Szabové. V profi MMA má ze 4️ vítězství 3️ ukončení před limitem. Přijde páté vítězství a s ním vytoužený pás šampionky?
 
„Mojí prací je zaměřit se na cíl a dojít k němu. Nikdo není jako já a v tom je má síla!“ hlásá Mabelly Lima (9-1), která je světová #75 ženské flyweight, účastnice Dana White's Contender, šampionka organizace LFC a držitelka mezinárodního pásu MRWF.  Nebezpečná 27letá Brazilka má v každém zápase neukojitelnou žízeň po vítězství, je neunavitelná, vždy skvěle fyzicky připravená a pokaždé jede celou dobu na plný plyn. Pro Bledou je skutečnou výzvou.
   
fb_img_1639644747682.jpg
 
Zápas, o kterém je již teď jasné, že bude ozdobou jubilejního #OKTAGON30. Svátek bojových sportů v Pevnosti Brno 30. 12. Lístky v prodeji právě teď na www.ticketportal.cz
 
ZDROJ A FOTO: IG OKTAGON MMA