Jdi na obsah Jdi na menu

ZÁDĚRA JE NAŠTVANÝ. ODNESE TO SIVÁK?

Na sociálních sítích včera rezonovala výzva Patrika Záděry, která směřovala k dosud neporaženému Vaškovi Sivákovi.

"Tak Siváku, od pondelí čekám, jestli ten zápas vezmeš, nebo nevezmeš. Je mi jedno jestli to bude v malých nebo ve velkých rukavicích. Jsem tady a jdu si pro to!" vzkázal Záděra Sivákovi, čímž ho zaručeně naštval. Jeho agent Adrian Smrčka už naznačil, že by k tomuto zápasu mohlo brzy dojít. Odpověď na tuto otázku může přinést i tisková konference RFA, která je naplánována na dnešní 19:00 na jejich YouTube kanále.

Ale jak je možné, že Záděra je tak rychle a nečekaně připraven na tak velkou výzvu? Patrik má za sebou tvrdou přípravu ve Spejbl Gymu pod vedením Ondřeje Hutníka, protože se připravoval na zápas v Belgii proti velmi nebezpečnému soupeři Berjanu Peposhimu, který po 57 zápasech měl na kontě 55 výher a z toho 38 KO. Záděra se však ani tohoto protivníka nebál, naopak byl už na cestě k němu, když přišla nečekaná zpráva. "Do poslední chvíle, než nám napsali v buse na cestě do letadla ten zápas platil, ale najednou ten Belgičan napsal, že se ten zápas ruší," rozčiloval se Záděra, který si hned vyhlédl nový cíl a tím je Sivák. Není překvapením, že po přesvědčivém vítězství nad Ladislavem Krištúfkem, kterého Záděra poslal do počítání už v první minutě zápasu, touží Patrik ve své vítězné sérii pokračovat. 

Přijme Sivák jeho výzvu? Sledovat sociální sítě se během dneška rozhodně vyplatí, protože je cítit ve vzduchu, že něco přijde. Bude to první zápas o titul RFA?