Jdi na obsah Jdi na menu

BORCI DOMÁCÍ SCÉNY REAGUJÍ NA SITUACI KOLEM OKTAGONU A RFA

Na pár otázek ohledně aktuální situace kolem OKTAGONU a RFA jsme se tentokrát zeptali borců z vyhlášeného bratislavského OFA gymu. Jak to vidí Jakub Kadáš, Tomáš Deák, Igor Daniš a Sebastián Fapšo?

JAKUB KADÁŠ

realfight.arena-16369865178085.jpg

Co si myslíte o vyhrocené situaci mezi RFA a OKTAGONEM? 

Nesleduji situaci mezi OKTAGONEM a RFA jelikož se mě přímo nedotýká. Myslím si ale, že je to normální, protože se vytváří konkurenční prostředí, které bojovníkům umožňuje vybírat si z více domácích organizací. 

Co splňuje Vaše manažerka v rámci toho, aby byla dobrý manažer? 

Nina není můj manažer dlouho, ale za ten krátký čas, co spolu spolupracujeme, mi pomohla. Jak se smlouvou s RFA, tak i s dalšími jinými věcmi, o kterých je ještě velmi brzo hovořit. Jsem rád, že její nároky se střetávají s těmi mými. Já jsem velmi náročný, co se týká práce. Mám rád kvalitní věci, kvalitní zápasy, kvalitní PR. To vše si myslím, že Nina splňuje, a pomáhá mi s tím. 

TOMÁŠ DEÁK

img_20211108_125757.jpg

Víme, že Nina Sedláková je Vaším manažerem dva roky. Jak vnímáte to, že manažer by se měl postavit za bojovníka? 

Vnímám to určitě pozitivně. Tak by to přece mělo být. Manažer by měl stát za svým bojovníkem v dobrém i ve zlém. Jsme přece lidé a měli bychom mít za nějaký čas vybudovaný i citový vztah. Ukázat, že záleží jednomu na druhém, i když přijde těžká chvíle. To by mělo být automaticky, že se za sebe postavíme. 

Je podle Vás správné, aby byl manažer nestranný a nepřikláněl se k žádné straně? 

Není to určitě správné. Když mu záleží na jeho svěřenci, měl by za ním stát a přiklonit se na jeho stranu. 

IGOR DANIŠ

realfight.arena-16363724912473.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Od kdy spolupracujete s Ninou Sedlákovou?

S Ninou spolupracuji cca dva roky a zatím jsem spokojený. 

Jak vnímáte situaci mezi Leem Brichtou a OKTAGONEM? 

Co se týká Lea Brichty a OKTAGONU, tak já osobně do toho nevidím. Co ale vidím a pozoruji na sociálních sítích a na základě Leova vyjádření, tak se mi to nelíbí. A nepřijde mi korektní, jak to celé je. 

SEBASTIÁN FAPŠO

sebastianfapso-1637004542196.jpg

Jak vnímáte boj mezi OKTAGONEM a RFA?

Pozitivně, protože bude konečně v moři ne jeden žralok, co žere všechny malé rybky okolo, ale dva. Konečně pořádná konkurence, která bude muset ukázat, proč právě přijít na její show a ne na tu druhou. 

Co si myslíte o situaci Lea? Budete spolu v jedné organizaci. Jste také mladý, jak byste to vnímal a řešil? 

Myslím, že se zachoval správně. Já bych se zachoval stejně, ale já mám na takové věci management. Hlavně vím, že OKTAGON si neváží svých zápasníků. Každý si myslí, že když tě vidí v televizi, tak jsi velká hvězda a ještě když vyhráváš, tak musíš být za vodou. Jasně a OKTAGON ti dá suché z nosu. Aby jsme si rozuměli jak to myslím obrazně, dá ti zrnko písku z pouště. Do přípravy dáš několikrát tolik. Jsou to zápasy v malých rukavicích, kde se může stát cokoliv. Můžeš zůstat zraněný půl roku, rok a přinejhorším i pár let. A za co? Za suché z nosu? ... (mg) 

FOTO: IG RFA, SEBASTIÁN FAPŠO