Jdi na obsah Jdi na menu

NA PÁR SLOV S JAKUBEM KADÁŠEM

img_20211108_121116_026.jpg

Na pár slov s ...tentokrát s JAKUBEM KADÁŠEM

Jakube, víme o Vás, že jste podepsal smlouvu s RFA. Jak se tato věc takříkajíc upekla?

Kontaktoval mě můj management, že je oslovila RFA s nabídkou na jeden či více zápasů a jestli bych měl zájem. Domluvilo se osobní setkání, kde jsem se dozvěděl víc. Dohodli jsme se na určitých podmínkách a následně jsem nabídku přijal.

Jaká bude Vaše příprava?

Moje příprava bude jako na každý zápas - poctivá a tvrdá. Určitě bych chtěl, aby příprava probíhala doma i v zahraničí. Nikdy jsem nikoho a nic nepodceňoval a nemám to v plánu ani teď.

jakub_kadas-1636354740426.jpg

S kým byste chtěl mít zápas?

Z domácí nebo zahraniční scény?! Z domácí scény by mě zajímalo pouze jedno jméno a to je Vlado Moravčík, protože to je nejlepší thajský boxer u nás. S Vladem se známe osobně, jsme z jednoho města a dokonce i sídliště. Respektuji ho a mým snem bylo vždy a stále se porovnávat s těmi nejlepšími, takže po sportovní stránce by mě to velmi zajímalo. Věřím, že na své by si přišli i diváci, protože oba dva máme styl boje neustupovat a tlačit se dopředu. Jinak mě z domácí scény nezajímá nikdo, s kým bych chtěl zápas. Ze zahraničí je mi to víceméně jedno. Ve světě je mnoho kvalitních a dobrých jmen, takže co přijde, přijde. Ničemu se nebráním, ale určitě se chci porovnávat s těmi nejlepšími. Jen tak se mohu posouvat dále a růst.

Momentálně trénujete v týmu OFA. Kdo všechno je ve Vašem týmu?

Můj tým tvoří široká škála lidí od hlavního trenéra OFY Ilji Škondriče, přes sparingpartnery v gymu, jako jsou Igor Daniš, Tomáš Deák, Vojto Barborík, Marek Bartl a mnoho dalších. V neposlední řadě je to moje manažerka Nina Sedláková, která mi pomáhá s tím, aby mě v přípravě nic zbytečně nezatěžovalo a mohl jsem se tak naplno věnovat čistě přípravě na zápas.

FOTO: IG JAKUB KADÁŠ, RFA, STRICKING PICTURES