Jdi na obsah Jdi na menu

"MÁME VLASTNÍ CESTU, KTEROU SI MUSÍME VYŠLAPAT," ŘÍKÁ PROMOTÉR RED FACE

1688051916264.jpg

V sobotu se v pražské UNYP Aréně uskutečnil první galavečer nové organizace RED FACE, který pro ceskoslovenskemma.cz zhodnotil promotér Petr Diviš.
 
"V sobotu 24.6.2023 jsme pořádali první galavečer pod názvem RED FACE Reloaded. Přestože původní záměr tzv,,fackované,, byl skvělou myšlenkou, tak to bohužel kvůli úřadům nevyšlo. Museli jsme změnit koncept a hlavně jsme chtěli naplnit slíbené smlouvy se zápasníky, které jsme již měli podepsané a zachovat se k ním férově. S minimem času a spoustou změn, jsme přistoupili k postupné transformaci konceptu a první galavečer jsme brali jako lakmusový papírek, který ze směrů bude pro nás do budoucna stěžejní.
 
Je zbytečné se na trhu prát s organizacemi jako Oktagon, IAF, Clash of the Stars a další, kteří již svou cestu našli. Chtěli jsme jít vlastní cestou a najít koncept, který by jsme později rozvinuli. A to se podařilo. Zpětná vazba (pozitivní i negativní nám ukázala, kam se vydáme do budoucna a čím chceme oslovit fanoušky. Není jednoduché najít na trhu díru a pokud se Vám to podaří, pak stále ještě nemáte vyhráno. Je třeba mít dlouhodobý koncept a nám se to naštětí podařilo nastavit. Díky této akci se nám ukázalo, kde máme slabiny (částečně jsme o nich věděli, a to díky hektickým změnám na poslední chvíli) a kde je naše silná stránka na kterou chceme navázat.
 

cuffdnfnqrg.jpg

Rozhodně si myslíme, že žádný z fighterů akce, nemá důvod si stěžovat a již nyní máme požadavky na další zápasy, které by chtěli realizovat pod hlavičkou RED FACE. Bohužel lidé vnímají pouze to co se nepovedlo, rádi kritizují a mají na to právo. Jsou to oni, kdo vytváří atmosféru v hale, kdo povzbuzuje fightery a prožívá s nimi zápas. Ano, nebylo vše tak jak jsme si představovali, ale stavíme se k tomu čelem a již nyní probíhají zásadní změny, které fanoušci na další akci pocítí pozitivně. Kritiku jsme zaznamenali hlavně ze strany lidí, kteří se dívali na PPV a naopak ti, co byli na místě a měli možnost nasát přímou atmosféru, tak měli v 90% pozitivní ohlasy.
 
Co nás udivuje, tak přestože jsme hejtovaní, na pirátské vysílání akce se dívalo minimálně 2500 osob. Což opět ukazuje, že ne vše je špatně. Zaznamenali jsme i technické potíže při přenosu, kde jsme byli ujištění, že toto nehrozí. Bohužel toto je věc, kterou budeme řešit s provozovatelem PPV tak, aby se v budoucnu situace neopakovala a zajistili jsme čistotu vysílání a hlavně zamezili pirátskému vysílání. Co se týká sportovní stránky galavečera, tak již nyní víme, že zkvalitnění stavění startovky bude muset projít změnou a rozhodně budeme dále rozvíjet booty slap, který se setkal s obrovským úspěchem a již nyní stavíme pyramidu.
 
Chceme ještě jednou poděkovat všem, kteří dorazili do UNYP ARÉNY a v brzké době vypustíme nový termín akce i s nově nastaveným konceptem. Děkujeme všem hejterům i fanouškům právě proto, že jejich názory jsou pro nás přínosem a posouvají nás dále. Chceme se ke sportovcům a všem účastníkům stavět s pokorou, protože si ji zaslouží za to, jak se musí připravovat na každý zápas, kolik musí obětovat času, energie a peněz, aby fanoušci dostali tu nejlepší podívanou.
 
Děkujeme všem a věříme, že se uvidíme na další akci."