Jdi na obsah Jdi na menu

"NECÍTÍM VĚTŠÍ TLAK," ŘÍKÁ ZAJÍCOVÁ PŘED EXISTENČNÍM ZÁPASEM

1709735687670.jpg

Česká MMA bojovnice Veronika Zajícová má v současnosti mezi profesionálkami skóre 1-2. Poslední dva zápasy prohrála na body a další podobné zaváhání si už nyní nemůže dovolit.

Její původní soupeřkou měla být na RFA 15 v Bratislavě Maďarka Bakk, ale ta ze zápasu odstoupila. Zajícová tak nastoupí proti krajance Janě Vrankové. Duel proběhne pod MMA pravidly 9. března v Bratislavě. Vstupenky jsou dostupné v sítích Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

Oba zápasy na antibiotikách

Bojovníků připravených na 100% bez jakýchkoli menších zranění či nemocí nastupuje do zápasů absolutní minimum. Zdravotní potíže v posledních dvou zápasech ji však vyšly draze. „Necítím větší tlak. Já vím, proč jsem si to předtím prohrála.

Bylo to víceméně z toho, že jsem šla do těch zápasů nemocná a na antibiotikách. Teď mám tak dobrou přípravu, že si věřím, že to vyhraju. Je tam určitě nějaký stres, ale ne nějaký velký. Myslím, že to bude v pohodě,“ řekla Zajícová. Duely s Aminou Mukhamed a Beátou Juhász prohrála na body, ale odvety by podle české bojovnice vypadaly jinak.

„Konkrétní jméno po zápase s Vrankovou asi úplně v hlavě nemám, ale co bych chtěla, tak potom postupně jít ještě s Aminou a Juhász, se kterými jsem prohrála. Chtěla bych to napravit a vyhrát,“ uvedla Veronika Zajícová.

50xnrphq.jpeg

Souboj s kolegyní z Clashe?

Organizace Real Fight Arena nedávno ohlásila novou zápasnici Nadyu Dridi, kterou znají fanoušci především z Clash of the Stars. Tam má za sebou premiéru i Zajícová, která debutovala v kontroverzním zápase s rivalkou Michaelou Dostálovou. Řeč padla i o potenciálním zápase Dridi vs. Zajícová, kterému se mladá MMA bojovnice vůbec nebrání.

„Vůbec nic o ní nevím, neznám ji. Jen potom jsem se vlastně podívala, kdo to je. Když jsem se ptala kamarádů, tak říkali, že ji znají a že dělá thaibox velmi dlouho. Bývala rok a půl v Thajsku a jen tam trénovala. Údajně ho má velmi dobrý, takže si myslím, že může být dobrá. Do budoucna bych s ní zápas vzala určitě ráda. Těch dívek stejně moc není v této váze, takže proč ne,“ řekla Zajícová.

Ještě před tím ji ale čeká duel na RFA 15 v Bratislavě s Češkou Vrankovou, kterou pokud neporazí, bude její kariéra profi MMA bojovnice viset na vlásku. Zajícová si proto nesmí dovolit natáhnout sérii proher a musí ji ukončit na dvou zápasech. Zápas se uskteční 9. března a vstupenky si můžete zakoupit v sítích Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

img_20240306_152910.jpg

ZDROJ A FOTO: Tisková zpráva RFA