Jdi na obsah Jdi na menu

ANDRÉ REINDERS HODNOTÍ OKTAGON 34

1658985109075.jpg

Úspěšný víkend mají za sebou svěřenci trenéra Andrého Reinderse. Na legendárním turnaji na pražské Štvanici si reprezentanti gymu Reinders MMA připsali 4 výhry. Hlavní trenér reagoval na jejich výkony na svém instagramu.

"4 vítězství v 1. kole po dominantních výkonech nad dobrými soupeři. Jako trenér nemohu mít větší radost. I když, jak říkal Daniel Škvor, takhle ty zkušenosti bude sbírat dlouho. Všichni čtyři se pustili do svých soupeřů bez respektu a vůbec je nepustili do zápasů."

Václav Holota – Max Handanagić, vítěz Holota, submise, 1. kolo

"Václav Holota si opět vyzkoušel celou řadu submisí, ale vše už s mnohem větším důrazem a tlakem na ukončení a ve skvělém zápase finálně soupeře ukončil na RNC. "Navolňovačky" fungují."

cgeadsqo1mc.jpg

Filip Macek – Mikael Silander, vítěz Macek, submise, 1. kolo

"Filip Macek zapracoval v přípravě na mnoha věcech, všechny ani nestihl ukázat, jen tu hlavní - nastavení hlavy. Předvedl širokou škálu technik v postoji, aby soupeře dostal po knockdownu otočkou na hlavu do svého rajónu a black belta v bjj utáhl na Anakondu."

cgeadsqi0o9.jpg

Daniel Škvor – Panagiotis Stroumpoulis, vítěz Škvor, TKO, 1. kolo

"Daniel Škvor nekompromisní jako vždy, soupeř ho chtěl při prvním ohrožení dostat na zem, kde ho ale dlouho neudržel a jen zahrozil pákou na nohu. Opět v postoji už si to Dan u pletiva odkontroloval crossfacem a kolenem soupeře poslal do kolen."

img_20220728_062823.jpg

Karlos Vémola – Aleksandar Ilič, vítěz Vémola, submise, 1. kolo

"A finálně Karlos Vémola prostě ukázal, že je král a to ne svým nástupem, ale tím jak přejel soupeře. Pokyn nedat soupeři prostor k tomu, aby rozjel svoje nebezpečný kopy, vzal za své. Ne na 100, ale jak je jeho zvykem na 200% a Ilić se odporoučel k zemi vlastně sám, když neustál Karlosův nástup."

cgeadsqoha1.jpg

Michal Kotalík – Ole Magnor, vítěz Magnor, submise, 2. kolo

"Zápas se nepovedl jen Michalovi Kotalíkovi, který tak moc chtěl, až zápas nezvládl a odolný soupeř dokázal přežít úvodní tlak a nakonec Michala ve druhém kole uspal."

cgeadsqiazh.jpg

"Děkujeme všem fanouškům za skvělou podporu, nejen během zápasů. A samozřejmě také díky celému týmu OKTAGONu v čele s Ondřejem Novotným a Palem nerudou. A v neposlední řadě díky našim partnerům, bez vás by to bylo mnohem těžší. Ale... děláme to asi dobře."

ZDROJ: IG ANDRÉ REINDERS

FOTO: IG OKTAGON MMA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář