Jdi na obsah Jdi na menu

ANDRÉ REINDERS HODNOTÍ ÚSPĚŠNÝ TURNAJ OKTAGON 30

1641066452758.jpg

 

Hlavní trenér Reinders MMA André Reinders zhodnotil na svém instagramu pro svůj klub úspěšný poslední turnaj roku OKTAGON 30.

4 výhry, 3 ukončení, 1 šampiónka - krásné zakončení roku na turnaji OKTAGON 30. 

oktagonmma-16410667712672.jpg

 

Daniel Škvor vs. Jhonatan Azevedo

Vítěz: Škvor TKO (soupeř nebyl schopen nastoupit do 2. kola)

První na řadě byl neporažený Brazilec s rekordem (5-0) a desítkami zápasů v postoji, z týmu šampióna Bellatoru Patricio Freire, který mu i na dálku vyjadřoval podporu. Daniel Škvor ale ukázal, že je trošku z jiného těsta a nekompromisně ho poslal do šaten, když rozbitý soupeř nebyl schopný nastoupit do druhého kola.


oktagonmma-16410667177113.jpg

 

Jakub Tichota vs. Dawid Kareta

Vítěz: Tichota na body

Jakub Tichota naprosto dominantně porazil Poláka Karetu a pomstil své dva týmové kolegy. Náš Chimp champ má, naprosto oprávněně, jen ty největší ambice. A kdo ho zná ví, že to nejsou slova hozená do větru, že je jen otázkou času, kdy získá titul OKTAGONu. A kdo tvrdí, že na to ještě nemá zkušenosti a schopnosti, tak ho prostě jen dostatečně nezná.

 
oktagonmma-16410667177114.jpg

 

Matěj Peňáz vs. Cheick Kone

Vítěz: Peňáz 3. kolo KO

Matěj Peňáz se postavil zatím největší výzvě své MMA kariéry a všem dokázal (a i sám sobě), že je na tyhle výzvy připravený. Soupeř s 28 zápasy, který se několikrát utkal s UFC bojovníky, byl celý zápas nebezpečný. Matěj si ale dokázal vítězství pohlídat a ve třetím kole soupeře ukončil nekompromisním KO.


oktagonmma-16410667177115.jpg

 

Tereza Bledá vs. Mabelly Lima

Vítěz: Bledá 1. kolo TKO

A finálně si Tereza Bledá splnila první ze svých snů. Za poslední dva roky poráží jednu hvězdu za druhou. Pro běžného fanouška je až nepochopitelné, jak snadno poráží své soupeřky. Brazilka z deseti zápasů prohrála jen jednou na body s holkou, která to má aktuálně (3-1) v UFC. Tereza ji doslova smetla za necelé dvě minuty. Že to byla slabá soupeřka může říct jen idiot, který nevidí ten obrovský talent a odhodlání, které v sobě Tereza má.

Díky všem, kdo podporujete náš tým REINDERS MMA. Samozřejmě všem v našem týmu, jak skvěle fungujete. Díky taky Ondřeji Novotnému a Palovi Nerudovi a celému OKTAGON MMA týmu, že se z ničeho jen tak neposerete a stále dokážete dělat takové skvělé turnaje.

FOTO: IG OKTAGON MMA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář