Jdi na obsah Jdi na menu

ANDRÉ REINDERS REAGUJE NA PROHRU TEREZY BLEDÉ

Česká bojovnice Tereza Bledá má za sebou premiéru v organizaci UFC. Její soupeřkou byla Brazilka Natália Silva. V prvním kole byla Bledá aktivnější a dokonce mohla soupeřku uškrtit. Ta však od druhého kola převzala iniciativu a ve třetím kole Bledou trefila kopem z otočky a vyhrála na TKO. Tereze Bledé debut v nejprestižnější MMA organizaci nevyšel podle představ a připsala si první prohru v profi kariéře.

K zápasu se vyjádřil hlavní trenér Bledé André Reinders.

"Nebyl to náš den... Tereze Bledé se nepodařil předvést výkon, kterého je schopná. I přesto soupeřku v prvním kole málem ukončila a u všech bodových to kolo vyhrála. Bohužel ji to první kolo i hodně vzalo a soupeřka se začala o to více prosazovat ve druhém a ve třetím. Důvodů bylo více a rozebereme si je sami uvnitř týmu. Teď nezbývá než pogratulovat soupeřce, která byla opravdu skvěle připravena.

I tak je pro Terezu skvělá vizitka, že se do UFC dostala jako třetí nejmladší bojovník/ice v historii a tahle prohra ji stoprocentně jen nakopne k lepším výkonům. Ve dvaceti letech bojuje s těmi nejlepšími na světě a jde si za svým snem. To samo o sobě zaslouží uznání"
napsal na svém instagramu.

"Díky všem, kteří nás podporují a fandí nám i přesto, že nejsme kapela a nevyhráváme úplně vždycky" dodal.

cllpzjvntn-.jpgcllpzjendpo.jpg

ZDROJ: IG ANDRÉHO REINDERSE