Jdi na obsah Jdi na menu

ANDRÉ REINDERS REAGUJE NA ZÁPAS TEREZY BLEDÉ

1662565722753.jpg

Tereza Bledá sice přesvědčivě vyhrála svůj zápas na DWCS na body, ale smlouvu do UFC nezískala. Zápas na svém instagramu zhodnotil hlavní trenér Reinders Gymu a terezy Bledé André Reinders.

"Hořké vítězství, i tak by se dal zhodnotit včerejší zápas Terezy Bledé. Terka zvítězila naprosto dominantně na body 30-26, kdy u všech třech rozhodčích získala třetí kolo 10-8 a byla pár úderů od ukončení.

Zkušenější soupeřku dokázala trefovat i otřást v postoji, naházet, kontrolovat na zemi, kde několik náznaků submisí od black beltky v bjj ubránila hned v zárodku. Podle statistik měla 1 knockdown po kopu kolenem, 126 signifikantních úderů oproti 27 soupeřky, přes 11 minut kontroly na zemi oproti 1:50 soupeřky... v každém kole byla blízko ukončení. Bohužel se soupeřka dokázala ze všeho dostat a všechno přežít. Byť po zápase byla hospitalizována se dvěma zlomeninami v obličeji a prasklým kolenem.

cil5lawriqx.jpg

Dana White od Terezy ale evidentně ukončení očekával a nakonec ji tedy bohužel smlouvu nedal. Zastavil se však za Terezou v zákulisí a řekl jí, že ví, že v UFC bude a já jsem přesvědčený o tom, že ji tu šanci brzy dá.

Každopádně, jak jsem říkal Terce, měla by se radovat ze skvělého vítězství nad skvělou soupeřkou a nesmutnit nad tím, že kontrakt (ještě) nezískala. Udělala obrovský progres a svým výkonem zavřela pusu všem pochybovačům."

ZDROJ: IG ANDRÉ REINDERS

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář