Jdi na obsah Jdi na menu

BOJOVNÍCI STRÁVILI DEN S ILJOU

1680543619510.jpg

Dřeli, trpěli a na závěr i tancovali: Bojovníci strávili den s Iljou, od únavy došlo i k zvracení!

Největším odborníkem na MMA je z mentorů EUROGOLD pyramidy bez pochyby Ilja Škondrič. Hlavní trenér Octagon Fighting Academy si do pyramidy vybral za svěřence Michala „Šamana“ Dobiáše a Alexandra Butenka, kteří jsou z pohledu počtu zápasů suverénně nejzkušenějšími zápasníky z celé osmičky.

Škondrič je během jejich společného dne pořádně provětral a na jejich společném tréninku došlo i ke zvracení. Večer čekala na oba bojovníky odměna a po vzoru brazilských zápasníků si vyzkoušeli bojový tanec s názvem Capoeira. Příprava probíhala na turnaj RFA 9 v Prievidzi, na kterém celá pyramida proběhne v rámci jednoho večera. Lístky jsou dostupné v síti Predpredaj.sk.

AirBike dostal „Šamana“ do úzkých

Společný trénink Ilji s jeho dvojicí svěřenců spočíval ve třech fázích. Nejdříve se Butenko s Dobiášem střídali na dvou stanovištích. Na prvním museli v maximálním tempu být neustále v pohybu na nohou a dávat údery do vzduchu, zatímco jim Ilja každých pár vteřin přikázal udělat sprawl nebo nástup na takedown. Na druhém stanovišti měli bojovníci za úkol v krátkém časovém intervalu udělat co nejefektivnější Ground and Pound na panákovi.

cv4miv8u.jpeg

Vyčerpaní bojovníci se vzápětí přesunuli na další stanoviště, na kterém je čekal mezi bojovníky velmi nepopulární AirBike. Ilja Škondrič jim jejich celé cvičení zpestřil „bičováním“ pěnovou nudlí, které si už pod jeho vedením zažilo velké množství bojovníků. AirBike už tak dost unaveným bojovníkům nebyl dvakrát příjemný a Michal „Šaman“ Dobiáš musel uprostřed druhé fáze sesednout, aby se šel ven vyzvracet.

Jako správný srdcař a nezlomný bojovník nadále pokračoval v tréninku, který mířil do jeho třetí finální fáze. V ní museli zápasníci udělat klik, vyskočit na hrazdu a učinit shyb. Dohromady se to opakovalo patnáctkrát a již kompletně vyšťavení svěřenci byli nakonec rádi, že se jejich trénink chýlil ke konci.

Srandička, která jim může pomoci i v boji

Po fyzicky náročném tréninku čekala na Michala Dobiáše a Alexandra Butenka zasloužená odměna. V bratislavské ABADÁ Capoeira si vyzkoušeli tento brazilský tanec na vlastní kůži a testovali, jak je na tom jejich pohybový, ale také hudební talent. Oba účastníci pyramidy si Capoeiru užili a Michal Dobiáš přiznal, že by mu některé věci mohly pomoci i v boji.

xwn1qvjc.jpeg

Ten čeká oba bojovníky již 22. dubna a vítěze čeká nelehký úkol. Kromě vážení pár hodin před turnajem bude muset zvládnout vyhrát tři MMA duely v jeden večer. Na šťastlivce, kterému se to jako jedinému z celé osmičky účastníků pyramidy podaří, čeká královská odměna 30 000 eur.

ZDROJ A FOTO: REAL FIGHT ARENA