Jdi na obsah Jdi na menu

BORIS MARHANSKÝ HODNOTÍ TURNAJ V BUDAPEŠTI

1675697966017.jpg

Organizace RFA má za sebou premiérový turnaj v maďarské Budapešti, který podle mnoha fanoušků byl jedním z nejlepších v historii organizace. Turnaj nabídl atraktivní zápasy a skvělá ukončení. Akci RFA 8 zhodnotil na svých sociálních sítích také promotér organizace Real Fighr Arena Boris Marhanský.

"RFA 8 překonalo své rekordy! Celý den mi přicházejí zprávy od promotérů, zahraničních manažerů a našich fanoušků o obrovské kvalitě zápasů, které jsme včera mohli vidět. Samozřejmě největší díky patří všem fighterům a jejich trenérům, co u nás předvedli! Měli jsme rekordní čísla ve sledovanosti tohoto turnaje, což bylo určitě kombinací toho, že náš stream si lidé mohou shlédnout exkluzivně live jen na naší platformě a momentálně tyto streamy v žádné sázkové kanceláři neposkytujeme, ale i také kombinace skvělé karty a spojení SK/CZ/HU bojové scény," řekl Marhanský.

"Velmi mě potěšilo, když přišli za námi představitelé maďarského MMA svazu a pogratulovali nám k jedné z nejlepších MMA akcí v Budapešti. Za tohle všechno hlavně já osobně děkuji celému našemu týmu, na který byl v poslední době opravdu velký tlak, ale výsledek se dostavil. Budapešti děkujeme. Tato akce je další velkou motivací se zlepšovat a posouvat se dál. Kdo jste nestihli tuto akci, tak si ji můžete shlédnout od neděle 19:00 na Voyo," dodal.

cos161attkz.jpg

ZDROJ: IG BORISE MARHANSKÉHO