Jdi na obsah Jdi na menu

BORIS MARHANSKÝ REAGUJE NA PŘESMĚROVÁNÍ DOMÉN FABRIQ MMA

Promotér organizace RFA Boris Marhanský reaguje na situaci, na kterou včera upozornil ve svém vysílání pořadu MMA Letem Světem Ondřej Novotný. Jedná se o to, že oficiální doménou nové organizace FABRIQ MMA je fabriqmma.eu. Problém je však s CZ a SK doménami FABRIQMMA, ale i HU a AT, které všechny odkazují na web organizace RFA.

"Vlastník domény Fabriq MMA přesměroval tuto doménu na naše webové stránky. Zřejmě to udělal proto, aby zvýšil cenu domény pro majitele této organizace.

Vzhledem k tomu, že máme korektní vztahy s majiteli Fabriq MMA i přesto, že nijak nespolupracujeme, informovali jsme je o tom a zaslali žádost správci našeho webu o zablokování tohoto odkazu na naše webové stránky.

Na Ondru Novotného mě už nebaví ani reagovat. Zítra sledujte naše PPV, kde se k této situaci podrobněji vyjádřím ve studiu. Opět na vás čeká kvalitní karta a skvělé zápasy" napsal na svém instagramu Boris Marhanský.

Na tuto situaci zareagoval i matchmaker RFA Martin Wodecki.

"Dnes se na sociálních sítích objevila "FAKE NEWS", kde je jméno naší organizace spojováno se zneužitím internetové domény organizace Fabriq MMA k propagaci té naší.

Tímto bychom se chtěli distancovat od těchto kroků a v těchto momentech pracujeme na odstranění technických problémů. Omlouváme se majitelům a fanouškům organizace Fabriq MMA za vzniklá nepravdivá obvinění."