Jdi na obsah Jdi na menu

BRICHTU ČEKÁ V OSTRAVĚ HLAVNÍ ZÁPAS V POSTOJI

1653406939678.jpg

V pondělí večer vysílala organizace RFA na svém instagramu další live stream, ve kterém promotér Boris Marhanský zpětně zhodnotil Grand Opening. Prozradil změny v rámci organizace a i to, na co se mohou fanoušci na nejbližším turnaji v Ostravě těšit.

Petr Vágner Končí v RFA

Boris Marhanský oznámil, že smlouvu se známým českým moderátorem měli na dva turnaje a po vzájemné dohodě se shodli na nepokračování ve spolupráci. Náhradu organizace oznámí brzy.

Známe oba hlavní zápasy turnaje v Ostravě.

RFA už na Grand Opening představila hlavní zápas, o který se postará chorvatská hvězda a přemožitel Attily Végha Goran Reljič. Jeho soupeřem bude Čech Vojtěch Garba. Druhý hlavní zápas bude tradičně v postoji. Diváci se mohou těšit na souboj Lea Brichty a Vítězslava Rajnocha. Další zápasy organizace oznámí v průběhu nejbližších týdnů.

RFA oficiálně mění datum turnaje v Brně.

" Turnaj se přesouvá na 24. říjen" informoval během streamu Boris Marhanský. V září ale přece jen turnaj bude a to v hlavním městě Maďarska. Organizace dává na turnajích prostor vícero maďarským zápasníkům, což se podle slov Borise Marhanského přetavilo do zajímavých čísel prodeje PPV v Maďarsku. RFA se tedy pokusí ještě více proniknout na maďarský trh.

 

ZDROJ: IG RFA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář