Jdi na obsah Jdi na menu

BYLI JSME BLÍZKO BITCE NA VÁŽENÍ

1665171181866.jpg
 

Veřejné vážení před zítřejší akcí RFA 4 přineslo opravdu ostrý konflikt. Aktéři hlavního předzápasu si ho vyřešili téměř přímo před diváky a následně i v zákulisí.

Košická Steel Aréna se po delší době ukáže ve své největší parádě akcí bojových sportů. Organizace RFA přináší na východní Slovensko 11 špičkových zápasů v MMA a REAL FIGHT. Na dnešním vážení však jeden z nich, tedy konkrétně aktéři tohoto zápasu, vyčnívali nad ostatními.

22-31-59-p.jpeg

Sebastián Fapšo nezůstal své pověsti nic dlužný a byli jsme kousek od toho, aby souboj s Joiltonem Lutterbachem začal už v košickém Auparku na veřejném vážení. Po konfliktu na pódiu se přesunula tato dvojice do zákulisí, kde musel být nápomocný při oddělování i Tomáš Možný. Je tedy otázka, jak moc toto ovlivní výkon obou bojovníků, ale už teď se máme rozhodně na co těšit.

22-32-32-p.jpeg

Nezaostávaly ani další dvě dvojice. Roman Savenchuk a Dominik Toporcer si bez jednoho slova skočili „do vlasů“ a divákům ukázali, že v tomto zápase to určitě nebude jen takové oťukávání.

22-33-08-p.jpeg

Ostravský super talent Jakub Batfalský přinesl Samuelovi Daňkovi "odměnu" cheesburger za to, že nesplnil váhový limit. Původní váha a pravidla se změnily na 73 kilogramů a REAL FIGHT.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář