Jdi na obsah Jdi na menu

ČESKÝ MLADÍK JE ODHODLANÝ POPRAVIT SIVÁKA

1711806403332.jpg

Český MMA bojovník Adam Król vyzve na RFA 16 v Opavě Václava Siváka. Zápas se uskuteční podle pravidel K1, tedy čistě v postoji a ve velkých rukavicích. V zápase je vzhledem ke svým výrazně menším zkušenostem v postoji velkým outsiderem, přesto neměl problém nabídku přijmout. Zápas o titul se uskuteční 13. dubna. Vstupenky jsou dostupné v síti Ticketportal.

Zápas večera

Po oznámení hlavního zápasu Sivák vs. Król se spustila vlna negativních reakcí, kdy několik osobností MMA kritizovalo zápas za jeho nevyrovnanost a předem jasný výsledek. Toho, že je Sivák favoritem, si je vědom i Adam Król. "Samozřejmě, že velké rukavice jsou pro něj výhodou, ale nejsem v pozici, kdy bych si mohl diktovat pravidla, takže vždycky musíte pracovat s tím, co máte," přiznal Król.

Do zápasu tak jde s čistou hlavou, protože v něm nemá co ztratit. "Chtěl jsem nějaký pořádný zápas, kde to bude mít grády. Ne si vybrat soupeře, u kterého vím, že vím, jak dopadne. Vzhledem k tomu, že to bude velmi dobrý zápas, myslím si, že lidé uvidí zápas večera," předpovídá český mladík.

3qn5yyrw.jpeg

Po titulovém souboji návrat do MMA

Přestože Król bude nyní bojovat podle pravidel K1, stále je především bojovníkem MMA. Ke smíšeným bojovým uměním se plánuje vrátit, jakmile to bude možné. "Hodlám tento zápas zvládnout a pak se opět věnovat MMA. Pokud pak přijde opět nějaká velká nabídka v pozici, kdy se mi vyplatí odsunout kariéru v MMA na druhou kolej, nemám problém se znovu připravit. Ale musí tomu odpovídat podmínky," řekl český bojovník, který v profesionálním MMA zatím nenašel přemožitele.

Nejideálnějším případem pro něj bude, když bude co nejvíce v zápasovém tempu. "Zápasit, co nejvíc vyhrávat a mít co nejvíc zápasů, ať jsem blíž a blíž vrcholu," jednoduše pojmenoval své plány po zápase se Sivakem. Pokud však v tomto zápase uspěje a šokuje celou evropskou stand-up scénu, bude to s jeho návratem do MMA úplně jinak. Který ze scénářů se nakonec naplní, se dozvíme na RFA 16 v Opavě. Vstupenky si můžete zakoupit v síti Ticketportal.

fb_img_1711805911357.jpg

ZDROJ: TS RFA