Jdi na obsah Jdi na menu

CHCI HNED TEĎ ZÁPAS S TOPORCEREM, ŘÍKA TOBIASZ LE

318.jpg

Tobiasz Le má za sebou úspěšnou premiéru v organizaci RFA, ale už teď soustředí své síly na další zápas na začátek února v Budapešti. "Jméno soupeře zatím neznám, takže se na něj konkrétně nepřipravuji. Ale na konkrétní jméno je ještě dost času. Ještě ani nespáruji. Specifické věci budu vymýšlet až na konkrétního soupeře," říká Tobiasz, který se připravuje v polském Octagon Team Cieszyn, kde každý den trénuje se špičkou ve své váze, která zápasí v různých evropských organizacích.

Už po jeho zápase v Prievidzi, kde předvedl velmi dominantní výkon, se začalo diskutovat o tom, že by to mohl být právě on, kdo by se mohl postavit mladému slovenskému talentu Dominiku Toporcerovi. "Chci hned teď zápas s Toporcerem, ale on nechce. Když to ale vezme, tak ten další zápas po Toporcerovi by už mohl být titulový a opravdu s někým, kdo mě prověří. Někdo lepší než Toporcer. Pokud teď v Budapešti vyhraju, tak neočekávám, že hned musím jít nutně o titul."

clwve8qte2m.jpg

Tobiasz nebyl ohromen posledním výkonem Dominika Toporcera. "Viděl jsem Toporcerův poslední zápas a nemyslím si, že to byla nějaká tvrdá rána, která poslala soupeře k zemi. Ten kluk se prostě jen vyděsil, lehl si a nepochopitelně se nechal umlátit. Takže si nemyslím, že by to pro Toporcera byla nějaká extra výhra. Takový výkon by mu na mě určitě nestačil, protože to nebyl žádný výkon," hodnotí Tobiasz.

Avšak připomíná, že o titul v RFA bude mít určitě zájem. "Kdyby byl nejbližší zápas titulový s Toporcerem, bylo by to easy. Titul bych samozřejmě chtěl, ale jsem trpělivý a nikam nespěchám. Na titul si věřím, ale záleží na promotérech, jak to vymyslí," uzavřel Tobiasz Le, kterého můžete vidět zápasit už 4.2. na akci RFA 8 v Budapešti.

cmzbx-ono_p.jpg

FOTO: IG RFA