Jdi na obsah Jdi na menu

CHOCHLÍKOVÁ MÁ V THAJSKU NAVÁŽENO PŘED TITULOVÝM ZÁPASEM

 

1709989970859.jpg

V sobotu čeká Moniku Chochlíkovou prestižní titulový zápas v Thajsku. Na slavném stadionu Rajadamnern vyzve domácí šampionku Somratsamee.

Bude to souboj dvou nejlepších žen v žebříčku stadionu a pro Chochlíkovou je to obrovská příležitost. Sice má na kontě několik významných titulů, ale dlouhodobě avizuje, že právě titul Rajadamnernu je jejím největším současním cílem.

Na stadionu si musela nejprve vybojovat svoji pozici a nyní vyzývá šampionku. "Dlouho jsem čekala na tuto příležitost," říká Chochlíková. "Jsem velmi ráda a vděčná, že jsem ji konečně dostala, a proto ji plánuji využít naplno. Mým cílem je vzít opasek a přinést ho na Slovensko."

Před slovenskou bojovnicí stojí velmi nebezpečná soupeřka, která zatím na stadionu nenašla přemožitelku a její bilance 45:6 budí respekt. Somratsamee připravuje trenér legendárního thajského bojovníka Saenchaie a označili ji za nejlepší zápasnici roku 2023.

chochli--kova---vs.-somratsamee--rws-.jpeg

V pátek se konalo vážení, na kterém obě zápasnice s přehledem splnily hmotnostní limit. Chochlíková navážila 53,3 kg a také Somratsamee přesně splnila titulový limit s váhou 53,5 kg.

Samozřejmě, Chochlíková je společně se svým týmem v Bangkoku několik dní. Tentokrát bude mít v hledišti větší podporu než obvykle, protože přímo do dějiště souboje s ní cestovala ze slovenského Trenčína skupina přátel a týmových kolegů z klubu Victory Gym.

Duel se uskuteční v sobotu 9.3. na turnaji organizace RWS a půjde o hlavní zápas turnaje. Turnaj bude možné živě sledovat také online, a to na platformě Youtube, kde bude galavečer vysílat kanál WorkpointOfficial, na Facebooku to bude oficiální účet organizace RWS a přímý přenos vysílá také streamingová služba DAZN.

Turnaj začíná v sobotu v 15:15 SEČ a zápas Chochlíkové se dá očekávat přibližně v 16:30, ale vše se bude odvíjet od délky předešlých soubojů.

karta-turnaja--rws-.jpeg

Na thajském stadionu má už v pátek zápas další zápasník z klubu Victory Gym Rastislav Klimáček. Úřadující šampion PML se setká v rámci akce Rajadamnern Knockout s íránským reprezentantem Almirhoseeinem Derakhshanem, avšak tento turnaj nebude vysílán online.

ZDROJ: Tisková zpráva PML