Jdi na obsah Jdi na menu

CÍTÍM SE OKRADENÝ, ŘÍKÁ PIRÁT

1653178170057.jpg

Jedním z hlavních taháků turnaje OKTAGON Underground byl boxerský zápas mezi Milošem Petráškem a Samuelem Krištofičem, který nakonec nepoznal svého vítěze. Zápas skončil po čtyřech kolech remízou. Pirát vzal výsledek sportovně, ale nevypadal moc spokojeně. K výsledku i celému zápasu se vyjádřil na sociálních sítích.

"Přátelé, máme po zápase. Na rozdíl od posledního zápasu jsem měl pocit, že jsem ukázal, že trošku umím boxovat. Na rovinu povím, že se cítím okradený. Miloškovi ještě jednou děkuji za zápas, byl dobře připravený. I když jsem na dva dny odjel do Madridu, užít si postup semifinále ligy mistrů, nesebralo mi to nic z přípravy. V mých očích to byla dobrá možnost a pokus o Milošovu hru. Ještě jednou mu děkuji za zápas. Vám děkuji za podporu, byli jste bombastičtí. Je mi líto našich tiketů, které nám originálně ukradli. Toto byl box. Užili jsme si to, alespoň já teda a jdeme dál" řekl bezprostředně po zápase na svém instagramu Pirát.

oktagonmma-16531715545700.jpg

Na tiskové konferenci po turnaji Pirát také dostal dotaz od novinářů, jak je s výsledkem spokojen?

"Dnes si myslím, že je to jednoznačné a všichni jsme to viděli a i já jsem to tak cítil, že to byl katastrofální výkon bodových rozhodčích. Tak to vnímám teď v tuto chvíli. Štve mě to, že jdeš na trénink, makáš. Dáváš do té přípravy peníze a čas, nejsi s dcerkou a potom nějaký člověk, který nezvládá svoji práci... To byla čistá krádež, aby mě ten třetí neviděl vyhrát jedno kolo. Tak kam koukal ten ču*ák? Nechci být sprostý, ale to jsou takové věci, za které by si zasloužil dostat přes ruce. Protože tohle je neomluvitelné. Když ti uteče jedno kolo a máš jiný názor, tak ok. Ale jasně druhé a třetí kolo bylo brutál pro mě. Tam jsem i nahulil Miloše a byl jsem blízko ukončení. První bylo taky pro mě. Ve čtvrtém kole jsem možná věděl, že už to mám v kapse nebo jsem si myslel, že to mám v kapse, tak jsem si tam už jenom tak číhal. Strašný výkon bodového rozhodčího podle mě. Já jsem přesvědčený, že první, druhé a třetí kolo jsem vyhrál a ten zápas jsem měl vyhrát. V mých očích samozřejmě. Lidé to mohou vnímat jinak, můj soupeř to může vnímat jinak. Definitivní rozhodnutí povím až uvidím ten zápas, protože někdy jsi v tom zápase ponořený. Atilka přiběhl a říkal je to tvoje po třetím kole. Už jen neudělej chybu, číhej si a kontruj dobře. To čtvrté kolo si také nemyslím, že jsme prohrál" dodal evidentně naštvaný Samuel Krištofič.

FOTO: OKTAGON MMA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář