Jdi na obsah Jdi na menu

CO NÁS ČEKÁ NA GRAND OPENING?

1647336833239.jpg

 

Organizece Real Fight Arena se v sobotu představila fanouškům svojí první akcí, povedeným turnajem WARM UP a už pomalu odhaluje startovku květnového turnaje GRAND OPENING, na kterém slibuje ještě větší show a jedno velké překvapení.

"Vypusí Leo svoje pověstné #brichtabomby? Na #warmup nebyl se sebou spokojený.... 14.5. však dostane šanci na nápravu. Soupeř se zkušenostmi z legendární organizace Bellator bude bez pochyb jeho karierní výzvou.

Tank versus Plavec nebudou na nic čekat a právě proto bude už první kolo to, které by neměl nikdo zmeškat.

Wittner čeká na možnost, že je #1 welterové váhy na Slovensku a také se dostat mezi nejlepší i v Evropě. Další překážkou na cestě splnění bude pro něho Maďar Kalucz.

Inkvizitor svoji gradující formu otestuje proti Horváthovi, který mu svojí výškou a hlavně zkušenostmi plánuje premiéru v RFA znepříjemnit.

Elitní thajský boxer Kadáš bude čelit špičce maďarské scény. Zkušenostmi ostřílený Bereczki však nebere do úvahy roli outsidera a diváky má v plánu okouzlit svojí dominancí.

Jedno velké překvapení v MMA zápase už brzy..." informovala organizace na svých sociálních sítích.

Na druhém galavečeru RFA se představí i další zajímavá jména domácí bojové scény jako je veterán Kamil Cibinski, Fajk, Ibragimov, Mikula, Grmanová a další. Takže se máme určitě na co těšit.

img-20220314-wa0002.jpg

FOTO: IG REAL FIGHT ARENA