Jdi na obsah Jdi na menu

DALŠÍ VELKÝ MOMENT PRO SLOVENSKÉ MMA JE ZA ROHEM

1677669577259.jpg

Reprezentant bratislavského klubu OFA Jozef Jaloviar bude 11.3. v holandském Amsterdamu bojovat o více než jen další zelené políčko do statistik.

Organizace Levels Fight League je sice na začátku existence, ale přesto dala dohromady nabitou pyramidu v těžké váze. Právě v ní se bude Jaloviar snažit prosazením svého stylu o celkovou výhru, která by ho vystřelila do hledáčku několika evropských organizací. Po letech zápasení na žíněnce s těmi nejlepšími je tedy jasné, z čeho ve svých zápasech plánuje i nadále těžit.

co5x7fsr0ld.jpg

Jeho konkurenti v boji o zisk odměny budou v zápase rozhodně těžší a pravděpodobně i fyzicky velmi dobře připraveni, jelikož se jedná o těžkou váhu. Josef i přesto, že nastupuje v polotěžké váze, nicméně déle trénuje s těžkotonážníky jako Štefan Vojčák nebo Martin Buday. Zápas je ale rozhodně jiný než sparingy, s čímž určitě počítá. Navíc v přípravě navštívil legendární polský klub ANKOS MMA, kde se dokonce setkal s elitou jako Michał Andryszak nebo Makhmud Muradov. Jak bývá zvykem u pyramid na jednom turnaji, délka vyřazovacích tříkolových zápasů nebude tradičních 5 minut, ale dokonce pouze 2 minuty.

Po Štefanu Vojčákovi, který se minulý víkend zapsal vítězstvím ve světově uznávané organizaci UAE Warriors jako první Slovák hrubým písmem, bude tak Josef jako další zápasník patřící pod management Pellegrini Sports bojovat o velkou prestiž a lákavou peněžní výhru. Po dvou prohrách si vybojoval dvě velmi cenné výhry a to hned v prvním kole, čímž se dostal na pozitivní bilanci 3-2. Věříme, že 11.3. prodlouží tuto sérii a do jeho statistik přibudou jen výhry, zakončené prvenstvím v této pyramidě.

img-20230301-wa0000.jpg

FOTO: IG JOZEF JALOVIAR, LEVELS FIGHT LEAGUE