Jdi na obsah Jdi na menu

DÁNSKÝ ŽRALOK MÅGÅRD JE ZPÁTKY

1675021864845.jpg

Organizace OKTAGON MMA dnes na sociálních sítích potvrdila velký titulový souboj. 15. dubna se na turnaji OKTAGON 41 v Liberci střetne šampion Jonas MÅGÅRD s prozatímním šampionem Gustavem LOPEZEM.

"Přišel, viděl, zvítězil a teď se Gustavo LOPEZ vrací do Čech, aby prozatímní pás šampiona bantamové váhy přetavil v plnohodnotný titul. Po demolici Filipa Macka před zraky zaplněné O2 Areny hodnotil své představení v Oktagonu jako velkou věc, která dokazuje, že ve svém řemesle patří mezi nejlepší zápasníky na celém světě. Veterán UFC 12 ze 13 vítězství dosáhl před limitem! Nástup do OKTAGON MMA byl o to působivější, protože na samotný zápas kývl pouhých 10 dní před jeho konáním kvůli zranění držitele plnohodnotného titulu: dánského "Žraloka" Jonase MÅGÅRDA.

Ten se po nepříjemné fraktuře čelisti z tréninku dal do kupy ve velmi rychlém čase a status šampiona je připraven obhájit v liberecké Home Credit Areně. Blonďatý tvrďák chtěl zápasit i navzdory svému handicapu, lékaři mu ale vystavili ráznou stopku. "Byl jsem připravený, do přípravy na zápas s Mackem jsem dal opravdu hodně energie. Ale teď jsem připraven. Zranění se hojilo velmi rychle. Když jsem byl na kontrole, říkali mi, že to, co jiní zahojí za tři týdny, jsem já zvládl za týden." Nyní je MÅGÅRD zpět v přípravě a připravený obhájit svůj titul! Udrží svou neporazitelnost v Oktagonu i proti LOPEZOVI?"

coabgcumveo.jpg

ZDROJ: OKTAGON MMA