Jdi na obsah Jdi na menu

ĎATELINKA A VÉGH PODPOŘILI IVANA BUCHINGERA

1654441247135.jpg

Po včerejší prohře s Losene Keitou dostal Ivan Buchinger mnoho povzbuzujících zpráv, ale také se na jeho adresu zvedla vlna hejtu od "věrných fanoušků", na kterou zareagovali na sociálních sítích Attila Végh, jeho kamarád a trenér a Milan Ďatelinka.

"Pre jednoduchých ľudí! keď vyhráš si najväčší kráľ a keď prehráš si najväčší kár, ale pre ľudí ktorí ťa majú radi či už vyhráš alebo prehráš si najväčší kráľ a to druhé vôbec nerieš!" napsal Attila Végh v příspěvku na svém instagramu.

V komentáři pod Ivanovým příspěvkem se vyjádřil také Milan Ďatelinka.

"Ivko hlava hore ide sa ďalej a na kokotov za klávesnicou čo sa hrajú na odborníkov a keď sa vyhráva fajčia cicinu a keď prehra človek tak dovidenia sa ani netreba vyjadrovať to sú ludia, ktorý nemajú vysporiadané životy tzv. Nešťastníci :) Ale každý jeden by chcem byt tam, kde si ty :) good luck brasko ide sa ďalej."

Ivan Buchinger slibuje, že se na další zápas vrátí ještě silnější. Je stále šampionem pérové váhy a Losene Keita má i na tento opasek zálusk. Je pravděpodobné, že zápas Buchinger vs. Keita opět uvidíme.

FOTO: IG MILAN ĎATELINKA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář