Jdi na obsah Jdi na menu

DAVID DVOŘÁČEK PŘÍPRAVU NEPODCEŇUJE

David Dvořáček, reprezentant Spejbl Gymu, kde se připravuje na své zápasy pod vedením Ondřeje Hutníka a mistra na lapách Michala Vančury zamířil před soubojem, který ho čeká už 17.12. za svým bývalým protivníkem. Poté, co David dokázal zvítězit na body v zápase proti Igorovi Danišovi, se rozhodl, že využije jeho zkušeností a stráví několik dní v bratislavském OFA gymu.

"Do OFA jsem plánoval jít trénovat už dlouho. Hned po našem vzájemném zápase jsem si povídal s Igorem a Ykosem, že bych se k nim do gymu přišel připravovat, tak jsme se dohodli a zrealizovali jsme to" říká Dvořáček, který má ve svých 20 letech za sebou již více než 60 zápasů a k Danišovi vzhlíží s respektem. "Mám k Igorovi velkou úctu a respekt, je to velmi zkušený zápasník a dobrý trenér, tak jsem za ním prostě přišel."

10-23-25-p.jpeg

David stráví v Bratislavě celý tento týden, kdy se každý tréninkový den plánuje zaměřit na něco jiného. Kromě Igora Daniše na jeho přípravu dohlíží také Ykos Ibragimov a Jacob Mikula. "Snažíme se hlavně zlepšovat mé nedostatky. Připravuji se poctivě a tvrdě tak, aby mě soupeř nemohl zaskočit" věří si před zápasem David, zároveň však očekává tvrdý průběh zápasu. "Můj soupeř Lukáš je velký tvrďák, já však také a podle toho bude tento zápas i vypadat. Nepodceňuji nic, makám tvrdě a těším se na fight!" zakončil sebevědomě David Dvořáček, kterého v Praze čeká v kleci zápas podle pravidel Real Fight proti Lukáši Tvrdému.

cle5vb5ti26.jpg

FOTO: IG RFA