Jdi na obsah Jdi na menu

DAVID DVOŘÁK JDE DO ČTVRTÉ UFC BITVY

Český bojovník David Dvořák oznámil na sociálních sítích, že jeho soupeřem bude v únoru 2022 dvanáctka muší váhy UFC Číňan Su Mudaerji, se kterým měl původně zápasit v prosinci. Není však vyloučeno, že zápas bude až v březnu nebo dokonce s jiným soupeřem.

"Tento zápas se měl uskutečnit na začátku prosince, ale bohužel se soupeř lehce zranil a UFC nám nabídlo tento zápas posunout na únor. Byla možnost zápasit s jiným soupeřem, ale já i můj team jsme věnovaly spoustu času tomuto zápasu, protože tento soupeř je hodně specifický a z toho důvodu se nám nechtělo měnit celou přípravu na poslední chvíli a raději si chvilku počkáme. Soupeř táhne stejně jako já sérii tří výher v řadě a v únoru chci být já ten, který přidá čtvrtou! Díky Vám všem, že mi fandíte. Únor bude náš měsíc" vzkazuje David Dvořák fanouškům.

Pro sport.cz David navíc potvrdil, že není stoprocentní, že zápas bude v ůnoru.

"Velká komplikace pro mě to není, myslím že ani pro tým. Máme spoustu času se posunout, zlepšit se. Není stoprocentní, jestli zápas bude v únoru, protože soupeř je nějakým způsobem zraněm. Zápas se odložil. Nás UFC informovalo kolem února, ale může se stát že zápas bude až v březnu. My jsme se rozhodly, že si tohoto soupeře necháme, protože nechceme měnit taktiku. Kdyby náhodu tento soupeř nedopadl, tak nastoupím v únoru nebo březnu s kýmkoliv." (mg)