Jdi na obsah Jdi na menu

DAVID KOZMA REAGUJE NA ZÁPAS SE SIWIECEM

1678176736977.jpg

Máme za sebou turnaj OKTAGON 40 a osmifinálové zápasy projektu Tipsport Gamechanger. V hlavním zápase večera se představili bývalý dlouholetý šampion welterové váhy David Kozma a šampion polské organizace Babilon Lukasz Siwiec. Zápas byl vyrovnaný a ve třetím kole dokonce polský bojovník sahal po vítězství, když Kozmovi nasadil škrcení. David však neodklepal a dokráčel si pro těsné vítězství na body.

"Tak v sobotu jsem vyhrál zápas. Byl to ale za mě nejhorší výkon jaký jsem v organizaci OKTAGON MMA předvedl. Vůbec mi to ten večer nesedlo. Po zápase jsem se ale cítil jako vítěz a to i poté, co jsem to viděl ze záznamu. Jsem si jistý, že dokážu podávat lepší výkony a to bude v příštím zápase nutnost. Kdybych s Lohorem zápasil tak jako v sobotu, tak bych prohrál. Beru si ze zápasu obrovské ponaučení a udělám vše pro to, aby se něco podobného v květnu neopakovalo," rozpovídlal se Kozma na svém instagramu.

cpdidv4rb_j.jpg

"Ty hejty, které teď všude čtu, beru jako motivaci a věřím, že mě do další přípravy jen nakopnou. Po tomhle zápase možná nebudu příště nastupovat jako favorit a tak se mi bude zápasit o dost líp," dodal.

ZDROJ A FOTO: IG DAVID KOZMA, OKTAGON MMA