Jdi na obsah Jdi na menu

DO ZAJÍCOVÉ SE TVRDĚ PUSTILA JEJÍ KRAJANKA

1691225579884.jpg

Již několik týdnů je známo, že jedním z účastníků turnaje RFA 12 v Považské Bystrici bude Veronika Zajícová. I když dosud nebyla její soupeřka oficiálně oznámena, v souvislosti s ní se nejčastěji vzpomíná jméno Pavla Kladivová, která už v RFA jeden zápas měla.

Debaty rozvířila i poslední výměna názorů mezi oběma bojovnicemi, která by teoreticky mohla vyústit v jejich vzájemný zápas. Zajícovou čeká nejbližší souboj 9. září na RFA 12 v Považské Bystrici. Vstupenky si můžete zakoupit v sítích Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

Kritika kvůli grapplingové soutěži

Kladivová se pustila do Zajícové pro její účast na mezinárodní grapplingové soutěži, v níž Zajícová zápasila v kategorii začátečníků a skončila na druhém místě. Kladivová kritizovala kvalitu obsazení kategorie a vzápětí si vyměnila se Zajícovou pár ostrých zpráv.

„Je mi tě opravdu líto. Musíš mít hrozně nudný život, když máš čas mě všude stalkovat. Možná se začínám už i trochu bát. Všimla jsem si, že si mě bereš často do huby. Škoda, že nemáš moji váhu, mohli bychom si dát zápas v kleci,“ napsala Zajícová do soukromé správy své krajanky, kterou Kladivová zveřejnila.

Problém, pro který zápas nejspíš nedopadne

Na veřejnost vyplula i reakce Kladivové, která si uvědomuje, že skrze rozdíl váhových kategorií její vzájemný souboj se Zajícovou bude velmi obtížné uspořádat. „Klídeček, tebe vůbec nesleduji. Přesdílela jsem jen příspěvek od Rapčise, kterého sis už blokla. Jinak mám ráda spravedlnost a fair play. To je celé. Ty jako člověk mě opravdu nezajímáš. Ale velká škoda s tím zápasem. Na to bych nemusela ani trénovat. Nechceš maličko přibrat?“ odepsala Zajícové.

„Jít o dvě váhy výše je už úplně hrot. Ona je totiž 61,2. Mně by nenapadlo, že by měla odvahu přijít si za mnou do mé kategorie, takže z mé strany to žádná výzva nebyla. Ona je pes který štěká, ale nekouše. A je velmi líná na to, aby překonávala své limity, takže zůstane jen při této gaučové přestřelce,“ reagovala Zajícová, která odmítla jít kvůli Kladivové o dvě váhové kategorie výše.

I když je jejich vzájemný střet nepravděpodobný, neznamená to, že k němu nemůže dojít skrze váhový kompromis. Jméno soupeřky Veroniky Zajícové na RFA 12 v Považské Bystrici bychom se měli dozvědět v následujících dnech.

FOTO: RFA