Jdi na obsah Jdi na menu

DOMINIK HUMBURGER POZNAL JMÉNO NOVÉHO VYZYVATELE

1686260846213.jpg

Nenad Avramović si u vedení RFA pořádně pohoršil, když po provalení jeho zákazu cestování do Evropy a následném odmítnutí vyjádření zrušil hlavní zápas RFA 11 týden před jeho konáním. Dominik Humburger tak rázem zůstal bez soupeře, ale nakonec o šampionský opasek přece jen zabojuje.

V souboji o dočasný titul střední váhy RFA ho vyzve polský bojovník Robert Maciejowski, který absolvoval poslední tři zápasy v nejprestižnější evropské organizaci KSW. Souboj Humburger vs. Maciejowski bude jako hlavní předzápas RFA 11 a proběhne už tuto sobotu. Poslední lístky jsou dostupné v sítích Predpredaj.sk a Ticketportal.cz.

Všechno špatné je k něčemu dobré

Když Nenad Avramović bez jakéhokoli logického zdůvodnění zrušil titulový zápas, dostal tím RFA do náročné situace. Turnaj RFA 11 byl rázem bez titulového zápasu a krátce nato navíc oznámil zrušení zápasu i soupeř Jakuba Benka, Polák Kacper Fratczak. Dva největší taháky večera odpadly, což přimělo promotéra Borise Marhanského okamžitě jednat.

fb_img_1686261026330.jpg

Do hry však vstoupil zápasník prestižní Glory Kickboxing, hvězdný Brazilec Joilton Lutterbach. Ten pohotově vyzval Jakuba Benka k titulovému zápasu pod pravidly Real Fight, na který slovenský bojovník bez váhání kývl. Mezitím se našel i soupeř pro Dominika Humburgera, který tak bude mít příležitost nejen prodloužit svou neporazitelnost, ale také získat svůj první titul v jeho profesionální kariéře.

O dočasný titul proti polskému knokauterovi

Soupeřem Humburgera bude v souboji na 5x5 minut o dočasný titul střední váhy Robert Maciejowski. Polský bojovník má v současnosti skóre (6-5-1) a nikdy v kariéře nebyl knokautován. Naopak sám vyhrál na KO pětkrát. Poslední tři zápasy absolvoval v polské KSW, kde sice dvakrát táhl za kratší konec, ale ani jeden z elitních soupeřů ho nedokázal ukončit.

Zápas s Humburgerem bere na short notice pár dní před jeho konáním. Na českého bojovníka si věří. Jejich vzájemný souboj bude po duelu Benko vs. Lutterbach druhý hlavní zápas večera. Vůbec poprvé v historii RFA uvidíme dva titulové zápasy na jednom turnaji. Doposud jediným šampionem organizace je Václav Sivák, který má za sebou už i první úspěšnou obhajobu. Kteří dva bojovníci se k němu přidají, zjistíme už tuto sobotu na RFA 11. Celý turnaj můžete sledovat prostřednictvím platformy PPV.

fb_img_1686261014095.jpg

FOTO: RFA