Jdi na obsah Jdi na menu

DOMINIK TOPORCER REAGUJE NA TOBIASZE LE

322.jpg

Po posledním vítězství Dominika Toporcera v Praze na turnaji RFA 7, které přišlo prakticky již po prvním úderu, kdy dokázal Toporcer poslat k zemi Ondřeje Vráblíka, ohodnotil Tobiasz Le Toporcerův výkon jako ničím speciální, který na něj neudělal dojem. "Nemyslím si, že by to byl nějaký tvrdý úder, kterým poslal k zemi soupeře. Ten kluk se jen lekl, lehl si a nepochopitelně se nechal umlátit, takže si nemyslím, že to bylo nějaké extra vítězství pro Toporcera. Takový výkon by mu na mě určitě nestačil, neboť toto nebyl žádný výkon," hodnotil Tobiasz Le.

cmumjz1nf0c.jpg

Reakce Dominika Toporcera na sebe nenechala dlouho čekat. "Jak vidím, tak Tobiasz mě podceňuje. Ať v tom pokračuje dál, nijak mě to neovlivňuje, jen mám o to větší motivaci makat a zlepšovat se," řekl Dominik Toporcer. Jeho zápas proti Tobiaszovi Le je na spadnutí, předtím však Tobiasze čeká už 4.2. zahraniční zkouška v Budapešti. "Chci ještě předtím upevnit svou pozici na scéně, abych lidem dokázal, že nejsem průměr, ale že jsem také kvalitní zápasník, který dělá atraktivní zápasy a hejtrům zavřel huby. Ale nicméně je mi to nějak jedno, ať si každý říká co chce, já jsem tu proto, abych zápasil a plnil si sny, abych se živil tím co mě baví a naplňuje," vysvětluje Toporcer, co bude předcházet zápasu s Tobiaszem Le.

Stejně tak zhodnotil Tobiaszův poslední výkon. "V Prievidzi předvedl dobrý výkon. Dobrá obrana proti strhům, byl tvrdý a soupeře k ničemu nepustil. Ale aby mě to postavilo ze židle, tak to vůbec hahahaahahaha. Viděl jsem i lepší zápasy."

cmumjzrnfcb.jpg

Kdy se můžeme nejblíže těšit na mladý slovenský talent? "Nejblíže bych chtěl zápasit v březnu, abych dal předtím pořádnou přípravu a do toho zamíchal i nějaký zahraniční nebo domácí kemp," říká Toporcer.

Na jeho případného budoucího soupeře Tobiasze Le se můžete těšit už na začátku února na budapešťském turnaji RFA 8.

FOTO: RFA, DOMINIK TOPORCER