Jdi na obsah Jdi na menu

DOMINIKA HUMBURGERA ČEKAJÍ DVA VELKÉ ZÁPASY KRÁTCE PO SOBĚ

1694870845123.jpg

Prozatímního šampiona RFA ve střední váze Dominika Humburgera čeká tuto sobotu 16. září v KSW zápas proti Polákovi Michalovi Michalskimu. Humburger má v současnosti bilanci 7-0 a kromě toho, že je držitelem titulu RFA, se může v dohledné době snadno stát prvním českým nebo slovenským šampionem nejlepší evropské organizace KSW.

repost8959478049900557686.jpg

Za necelé dva měsíce ho pak čeká zápas o regulérní titul proti Davidovi Hoškovi, s nímž na sociálních sítích spároval ještě před Hoškovým zápasem s Michalem Glosem. Jejich titulový souboj se uskuteční na speciálním galavečeru RFA x IAF 11. listopadu. Vstupenky jsou k dispozici v síti Ticketportal.cz.

Šance na titul KSW je blízko

Po prohře Štefana Vojčáka s Darko Stosičem je Dominik Humburger suverénně nejlepším neporaženým českým nebo slovenským bojovníkem ve všech vahách. Nula porážek je benefit, který je vysoce ceněn všemi světovými organizacemi, a proto je přístup k neporaženým bojovníkům obvykle zcela odlišný.

Dominik má za sebou dva zápasy v rámci polské organizace a v obou dosáhl přesvědčivých vítězství. O prozatímní titul RFA bojoval proti Robertovi Maciejowskimu, kterého KSW na poslední chvíli zapůjčila. Proti bojovníkům z této organizace má tedy bilanci 3-0 a za předpokladu, že nevyzpytatelného Poláka porazí, není vyloučeno, že Humburgerův další zápas v KSW bude o titul.

i-mvqckn.jpeg

Tři mistrovské zápasy během jednoho večera

Po oznámení termínu 11.11., který měly organizace Real Fight Arena a I Am Fighter společný, došlo ke vzájemnému kompromisu. Vedení obou organizací spojila své síly a uspořádají v Praze speciální galavečer, kde se bojovníci obou organizací utkají ve vzájemných zápasech.

Kromě toho však uvidíme i tři titulové zápasy. Jevhenij Orlov bude bojovat o pás IAF v těžké váze proti vítězi sobotního duelu Cverna vs. Závoda. Kontroverzní Tadeáš Růžička se po dlouhé době vrátí do akce v mistrovském souboji s Jakubem Mikulou a o titul ve střední váze budou bojovat Humburger a David Hošek.

repost5899626561288935658.jpg

FOTO: RFA / Matúš Zeťák