Jdi na obsah Jdi na menu

DORAZÍ DO POVAŽSKÉ BYSTRICE SKUTEČNÝ OBRNĚNÝ TANK?

1692537188235.jpg

Jednou ze dvou hlavních hvězd turnaje RFA 12 v Považské Bystrici je vedle Milana Ďatelinky také Sebastian "Tank" Fapšo. Svou přezdívku dostal kvůli svému agresivnímu zápasnickému stylu a neustálému tlaku, který vytváří na své soupeře.

Považskobystrický bojovník to však tentokrát vzal až příliš vážně a vyzval promotéra RFA Borise Marhanského, aby mu na 9. září jeden obrněný tank opatřil. Vstupenky si můžete zakoupit v sítích Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

Tank by měl mít vlastní tank

Před dvěma týdny se uskutečnil boxerský zápas mezi YouTuberem Jakem Paulem a jedním z nejoblíbenějších UFC bojovníků vůbec Nathanem Diazem. Duel se nesl ve znacích exhibice, čemuž odpovídaly i nástupy do ringu. Jake Paul to pojal velkolepě a pořídil si tank, na kterém přijel až k provazům.

Tento nástup motivoval Sebastiana Fapša k tomu, aby se něco podobného událo i před jeho domácím publikem v Považské Bystrici. „Teď natáčím pro Borise a RFA. Jak už dobře víte, před dvěma dny jsem byl na kempu a bavil jsem se tam s kluky, že když Jake Paul mohl mít na nástupu tank, tak proč bych ho já nemohl mít. Toto je výzva pro tebe Borisi a pro RFA, abyste sehnali tank,“ řekl Fapšo ve svém příběhu na Instagramu.

Míček je nyní na straně organizátorů, kterým pokud by se ho skutečně podařilo pořídit, šlo by o něco, co nemá na domácí československé bojové scéně obdoby. Fapšo má do zápasu s Radovanem Vukovičem necelý měsíc a aktuálně mu vrcholí příprava. Duel proběhne 9. září a sledovat jej můžete i přes platformu přes platformu PPV.

FOTO: RFA