Jdi na obsah Jdi na menu

DOSTANE SE DAVID HOŠEK K TITULOVÉMU ZÁPASU?

1660572564011.jpg

Po vstupu do RFA čekala Davida Hoška hned v úvodním zápase velká zkouška, která měla ukázat, jestli dokáže hrát vyrovnanou hru s evropskou špičkou. Reprezentant pražského RPG klubu však 12.3. v Bratislavě uspěl a připsal si tak sedmé vítězství ve svém stále novém sportu.

Bartlomiej Gladkowicz pro něj měl být hrozbou na březnové akci WARM UP zejména v boji na zemi, kde se cítí nejlépe. Sparťan Hošek jeho přednosti eliminoval a po třech kolech vyrovnaného zápasu připadla výhra na jeho stranu. Další výhra a další skalp polského bojovníka do sbírky.

17-30-14-p.jpeg

8.10. má před sebou další překážku v cestě k vysněnému titulovému zápasu. Bude to Nenad Avramović, který překvapivě porazil Milana Ďatelinku v prvním kole na RFA GRAND OPENING a jasně tak ukázal, že stále patří k elitě srbského MMA. Po čtyřzápasové sérii proher pro něj v roce 2020 přišla tolik potřebná výhra, která ho nastartovala na cestě k oprášení jeho obávané pověsti.

Ďatelinkovi už čelil i David Hošek, který však tahal za kratší konec a v prvním kole na něj slovenský bojovník našel recept technikou arm triangle choke. Uvidíme, jak se tento začarovaný trojúhelník těchto tří zápasníků rozlouskne v Košicích na RFA 4 v jednom z nejsledovanějších zápasů na kartě.

Mimochodem, promotér RFA Boris Marhansky před jejich zápasem v původním datu 23.7. řekl na svém instagramu, že v případě Davidova vítězství bude jeho další zastávkou titulový zápas ve střední váze. Podaří se obávanému bombarďákovi uspět a dostat se tak do svého vysněného titulového zápasu?

realfight.arena-1660577579216.jpg

FOTO: IG REAL FIGHT ARENA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář