Jdi na obsah Jdi na menu

DVĚ NEJVĚTŠÍ DOMÁCÍ HVĚZDY V AKCI

1693934069631.jpg

Velkou premiéru zažije tuto sobotu Považská Bystrica, ve které se akce bojových umění podobné velikosti dosud nikdy nekonala.

Turnaj RFA 12 dohromady nabídne 10 zápasů, přičemž poslední dva obstarají považskobystričtí rodáci a jedny z největších hvězd organizace Sebastián Fapšo a Milan Ďatelinka. Vstupenky si můžete zakoupit v sítích Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

Tank na vážení a cesta k odvetě

Na závěr sobotního večera se představí v souboji Sebastián Fapšo, který vystupuje pod přezdívkou Tank. Jí chtěl být naplno věrný, a tak požádal promotéry, aby jeden skutečný pořídili. Na veřejném vážení 8.9. proto Fapšo přijede na tanku a jako daň za toto privilegium nastoupí do konce roku 2024 do MMA zápasu.

Tuto sobotu ho v kleci bude čekat bojovník z Černé Hory Radovan Vuković, pro kterého bude duel s Fapšem premiérou v rámci organizace. Fapšo má v RFA skóre (3-1) a jedinou porážku mu uštědřil šampion Joilton Lutterbach. Za předpokladu, že v tomto duelu zvítězí, s největší pravděpodobností bude jeho dalším soupeřem Lutterbach.

b7jx4exw.jpeg

Nůž na krku Ďatelinky

Milan Ďatelinka je aktuálně na vlně tří proher v řadě. V rámci RFA neuspěl v ani jednom souboji a Nenad Avramović i Dominik Humburger ho ukončili před limitem. Ďatelinkova případná čtvrtá porážka v řadě už může být obrovská rána na psychiku, ze které se už bude velmi obtížně zotavovat.

Jeho soupeřem bude Chorvat Ivan Vladimir, který stejně jako Ďatelinka nikdy nedotáhl zápas do bodového rozhodnutí. Jejich střet proto slibuje velmi atraktivní duel, který má všechny předpoklady k tomu, aby skončil před limitem.

c8z47clm.jpeg

Hošek proti grapplerovi

V rámci střední váhy se uskuteční i souboj Hošek vs. Glos, ve kterém se David Hošek pokusí propracovat k titulovému souboji proti Dominikovi Humburgerovi. Michal Glos bude dělat vše pro to, aby nebezpečného boxera dokázal vzít na zem a ukončil jeho titulové naděje ještě před soubojem se šampionem Humburgerem.

9e0qguqy.jpeg

Dominik Toporcer nastupí proti debutantovi v organizaci Adamovi Neupauerovi. Za předpokladu, že Toporcer opět uspěje, výrazně se přiblížíme k dlouho očekávanému souboji s Tobiaszem Le. Do akce se vrací i Adam Jakubík, kterého vyzve Maďar Imre Lorincz. Jediný ženský souboj obstarají Amina Mukhamed a holandská naděje Benita van Rooij.

pmoifvkx.jpeg

Publiku v Považské Bystrici se představí i Ykos Ibragimov a šanci ukázat se dostanou i amatéři v soubojích Nagy vs. Šajben a Luštiak vs. Nguyen. Akce proběhne ve večerních hodinách v sobotu 9. září. Celý turnaj můžete sledovat i přes platformu PPV.

FOTO: RFA