Jdi na obsah Jdi na menu

ECKERLINA PROVĚŘÍ BOREC SE ZKUŠENOSTMI Z KSW

1651578913602.jpg

Poprvé v historii se na domácí půdě ve Frankfurtu představí Christian Eckerlin (14-5). Největší německá MMA hvězda, milionář z klece a někdejší šampion welterové a střední váhy několika organizací v Německu vyhrál, co se dalo.

Do OKTAGONU přišel z jediného důvodu – aby rozbouřil vody welteru, došel k boji o titul a všichni hned pochopili, proč je v Německu takovou modlou. V OKTAGONU se již představil v prosinci 2021, kdy v 1. kole zničil „Řeckého dobyvatele“ Palaiologose. Ze 14 vítězství má 12 výher před limitem, většinu z nich právě v 1. kole. „Všichni krvácíme červeně,“ říká Eckerlin.

Skvělý submisový zabiják Niedzwiedz (8-4) má z 8 vítězství 8 ukončení před limitem, z toho 7 submisí. Poslední 3 zápasy odbojoval v KSW. Jeho dominantou je grappling a jiu-jitsu a již 5 zápasů ukončil přímo uškrcením soupeře. „Pět ukončení na Arm-Triangle Choke hehe. Když to medvěd chytí, tak to prostě chytí a nepustí,“ říká „Niedziu“, který se na začátku dubna stal i evropským šampionem v grapplingu. Chytí i německou MMA modlu?

oktagonmma-1651579783438.jpg

Zápas, který bude ozdobou prvního MMA turnaje v historii Frankfurtu. Hvězdný OKTAGON 33 POPRVÉ V NĚMECKU v té největší možné síle už 4. 6.

Lístky v prodeji právě teď na www.Ticketmaster.de!

FOTO: IG OKTAGON MMA