Jdi na obsah Jdi na menu

FAPŠO BUDE JEHO NEJTVRDŠÍM SOUPEŘEM KARIÉRY

1715865757643.jpg

Tisková zpráva RFA I Český bojovník Filip Roubíček nastoupí už tuto sobotu v souboji se Sebastiánem Fapšem, který teprve před dvěma měsíci inkasoval tvrdý knokaut. Podle jeho slov to nebude mít na tento duel žádný vliv a proti Roubíčkovi se chystá k vítěznému návratu. Český reprezentant si je však vědom toho, co bude na Fapša platit a tuto sobotu v Nových Zámcích se to chystá ukázat. Zápas bude součástí galavečeru RFA x IAF Warm Up. Vstupenky si můžete zakoupit v sítích Predpredaj a Ticketportal.

Krádež v posledním zápase?

Roubíček se naposledy představil v zápase na IAF 11, kde si odbyl svou profi MMA premiéru. Po prohře na split decision s Janem Šťastným neskrýval velké zklamání. „Z mého pohledu jsem se jako vítěz cítil. Když jsem na ten zápas koukal zpětně, tak 1. kolo bylo určitě pro mě skrze ten takedown. Druhé kolo bylo určitě pro mě a 3. kolo jsme se prováleli na zemi, takže to jsem pokazil. První dvě kola prostě byla moje,“ zhodnotil bodování zápasu ze svého pohledu.


I když šlo o jeho profi premiéru pod MMA pravidly, určitě se do smíšených bojových umění vrátí. „Pár zápasů v malých rukavicích jsem měl, ale většinou to bylo MMA, takže moc jich nemám. MMA mě moc baví a určitě bych se rád objevoval i pod těmito pravidly. Baví mě obě disciplíny, ale kdybych si musel vybrat, přesedlal bych klidně i na MMA,“ řekl o svých zkušenostech s malými rukavicemi a dlouhodobých plánech.

Fapša si budu držet od sebe

Pokud je v něčem Sebastián Fapšo nebezpečný, je to souboj na krátkou vzdálenost a síla úderu. Dobře si to uvědomuje i jeho sobotní soupeř, který se jakýmkoli pokusům o přestřelku vyhne. „Sebastián bude mít velkou sílu, nebezpečný bude pro mě díky jeho agresi. Budu se ho muset snažit držet co nejdál od sebe,“ prohlásil Filip Roubíček.

Nic jednoduché ho ale nečeká, jelikož s takovým kvalitním soupeřem v kleci nebo mezi lany dosud nikdy nestál. „Dosud jsem se s takovým soupeřem jako Sebastián asi nesetkal. Mohu říci, že Sebastián může odstartovat takovou moji lepší kariéru, protože je to jeden z těch zkušenějších. Za mě to bude nejtvrdší soupeř kariéry,“ ohodnotil Fapša. Zda se jeho slova naplní, zjistíme už tuto sobotu. Galavečer začíná od 19:00 a sledovat jej můžete prostřednictvím platformy PPV.

fb_img_1715865907745.jpg