Jdi na obsah Jdi na menu

FAPŠO SE ROZHODL ZAPLATIT ZA TANK A JE PŘIPRAVEN NA NOVOU ŽIVOTNÍ VÝZVU

1693315832771.jpg

Několik dní nazpátek přišel Sebastian „Tank“ Fapšo s výzvou směrem k promotérům, aby před jeho domácí publikum v Považské Bystrici přijel na skutečném tanku. Boris Marhanský se tento bláznivý nápad rozhodl zrealizovat, ale stanovil si podmínku, že tank bude jen v případě, že Fapšo nastoupí do MMA zápasu do konce kalendářního roku 2024.

Považskobystrický bojovník souhlasil a den před turnajem na veřejné vážení 8. září přijede na skutečném tanku. O den později ho čeká hlavní zápas na RFA 12 proti bojovníkovi z Černé Hory Vukovićovi. Vstupenky na celou akci si můžete zakoupit v sítích Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

Bude to zabijačka

Fapšovi se naskytla skvělá příležitost splnit si svůj chlapecký sen a navíc pozvednout svoji přezdívku na ještě vyšší úroveň. Podmínku Marhanského proto nebylo obtížné přijmout. „Tak Borisi, mou výzvu jsi přijal. Sehnal jsi tank. Odpadl jsem. Já přijímám tvou výzvu. V roce 2024 se představím pod pravidly MMA. Bude to zabijačka,“ doplnil skvěle naladěný Fapšo.

https://www.instagram.com/p/CwX8VvlNntk/

Ten je aktuálně v RFA opět na vítězné vlně, když naposledy na RFA Ring Tour v Trnavě zdolal Malkhaze Merebashviliho po třech kolech na body. Odčinil tak porážku se současným šampionem Joiltonem Lutterbachem, který si pohlídal Fapšovi nebezpečné overhandy a došel si pro jasné bodové vítězství.

Za předpokladu, že Fapšo zvítězí na RFA 12, není vůbec vyloučeno, že ještě před jeho MMA debutem ho uvidíme v titulovém zápase. V první řadě ale musí zvládnout překážku v podobě Vukoviće, který si na Fapša evidentně pořádně věří. Jak se mu bude proti slovenskému Tankovi dařit, zjistíme už 9. září v Považské Bystrici. Celý turnaj RFA 12 můžete sledovat i přes platformu PPV.

FOTO: RFA, OFA