Jdi na obsah Jdi na menu

FIASKO NEJVĚTŠÍ HVĚZDY RFA 12: MASIVNÍ PŘEVÁŽENÍ A ZÁPAS V OHROŽENÍ?

1694179120247.jpg

Už zítra budeme svědky premiérového galavečera RFA v Považské Bystrici. Představí se na něm dvě největší domácí hvězdy Sebastián Fapšo a Milan Ďatelinka. Právě aktér hlavního zápasu měl na váze pořádné problémy a nakonec převážil až o dva kilogramy.

Jeho soupeř Radovan Vuković nicméně zápas nezrušil a diváci tak nepřijdou o hlavní zápas večera RFA 12. Ten vyvrcholí již zítra a vstupenky si můžete zakoupit v sítích Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

Převážili oba aktéři hlavního zápasu

Fapšo má aktuálně za sebou 4 zápasy v rámci organizace RFA a nabyl v nich skóre (3-1). Jelikož ve všech duelech neměl s děláním váhy žádné výraznější potíže, neočekávaly se ani tentokrát. Fapša však už jeho vlastní tělo dále nepustilo a zastavilo se na hranici 82,9 kg. Váhový limit byl však 81 kilogramů, který ale nesplnil ani Fapšo, ani Vuković.

Černohorský bojovník převážil v porovnání se svým soupeřem výrazně méně a do limitu se nevešel o 200 gramů. Duel Fapšo vs. Vuković tedy zůstává nezměněn, ale dá se očekávat, že slovenský bojovník bude mít v souboji výraznou hmotnostní převahu.

VÝSLEDKY VÁŽENÍ

Sebastián Fapšo - 82,9 kg**

Radovan Vukovič - 81,2 kg **

Milan Ďatelinka - 87,7 kg

Dominik Toporcer - 61,5 kg

Adam Neupauer - 61,0 kg

David Hošek - 84,2 kg

Michal Glos - 83,5 kg

Adam Jakubík - 78,8 kg

Imre Lorincz - 78,9 kg

Amina Mukhamed - 54,9 kg

Benita van Rooij -

Ykos Ibragimov - 69,6 kg

Bektur Seytali Uulu - 69,7 kg

* Účastníci amatérských zápasů Arnold Nagy, David Šajben, Marek Luštiak a Kristián Nguyen budou mít vážení v den galavečera.

** Fapšo a Vukovic neudělali váhu ani na druhý pokus

FOTO: RFA