Jdi na obsah Jdi na menu

FNC REAGUJE NA PROBLÉMY S PPV PŘENOSEM

1640782632697.jpg

 

První galavečer organizace FIGHT NIGHT CHALLENGE provázel problém s PPV přenosem. Přenos se sekal, padal nebo někdo se dokonce nemohl ani přihlásit. Později se problém povedl odstranit, ale mnoho fanoušků přišlo o úvodní zápasy.

Organizace FNC vydala prohlášení na svých sociálních sítích.

Veľmi nás mrzí, že niektorí naši zákazníci mali včera problémy s LIVE prenosom. Pravdepodobne boli spôsobené hackerskými útokmi na servery našej dodávateľskej spoločnosti, ktorá nielen nám, ale napríklad aj poľskej KSW, dlhodobo zabezpečuje streamovanie a za 10 rokov existencie takýto výpadok ešte nezažila.

Všetci zákazníci, ktorí si zakúpili alebo ešte zakúpia PAY PER VIEW, majú možnosť sledovať záznam FNC na www.fight-live.tv nasledujúcich 7 dní neobmedzene a vychutnať si tak opakovane a exkluzívne reprízu. Nikde inde tento záznam nebude. Ani na Youtube, ani v TV a ani na Tipsport.

Zo všetkého najviac nám záleží na spokojnosti našich zákazníkov. Budeme na sebe makať rovnako tvrdo ako naši bojovníci, aby sme si získali a udržali vašu dôveru a priazeň.

Dnes a zajtra postupne odpíšeme na všetky správy. Ďakujeme za trpezlivosť.

Team FIGHT NIGHT CHALLENGE 

Kvůli tomuto vyjádření se zvedla vlna nevole, protože většina poškozených čekala od organizace FNC nějakou kompenzaci. Například slevu na další turnaj, nebo volný PPV, vrácení části peněz nebo dokonce vrácení celé částky za nefunkční PPV přenos, tak jak se k tomu postavila organizace OKTAGON MMA, když se jim v začátcích PPV sekalo. Nyní to vypadá, že náhradou je shlédnutí záznamu turnaje po dobu 7 dní.

FOTO: IG FIGHT NIGHT CHALLENGE