Jdi na obsah Jdi na menu

FRANKFURT HLÁSÍ DALŠÍ ZÁPAS! BABA JAGA JDE DO BOJE

1662486896594.jpg

Na podzim se OKTAGON MMA vrací do německého Frankfurtu. Po již oznámených zápasech Eckerlin vs. Oliveira, Pütz vs. Petrášek a Veličković vs. Apollo dnes organizace na svých sociálních sítích oznámila další zápas.

"Mikulášek (7-9) před zápasem s „Bolem“ na OKTAGONu 32 tvrdil „On v Ostravě nevyhraje!“. Jenže Meliš vyhrál hned v 1. kole. Kontroverzní zelený démon „Baba Jaga“ se 6 KO peckami a 1 submisí ze 7 výher a jeden z nejznámějších českých bojovníků na scéně si pak spravil chuť na Undergroundu, kde před vyprodanou arénou porazil Kotalíka. V kleci má však nyní 3 prohry po sobě a od roku 2019 čeká na vítězství. „Je čas srovnat skóre. Dost bylo vyhýbání a mluvení do větru. Buď chlap, ne k*nda,“ říká „Baba Jaga“.

„Nikdy nedovol, aby tě vyčerpala snaha dosáhnout svého cíle,“ říká Khajevand (5-3), který je zároveň trenérem wrestlingu. Ten se může pyšnit 4 ukončeními před limitem z 5 výher, které zaznamenal v posledních 6 zápasech. Minulý zápas navíc vyhrál nádherným loktem z otočky! Je tedy bojovníkem, který měl slabší začátky a ze svých prvních 2 soubojů odcházel jako poražený, nicméně na sobě velmi zapracoval, udělal obrovský posun a roste s každým zápasem. Pro Mikuláška velmi zajímavý typ protivníka, který stejně jako „Baba Jaga“ neztrácí čas a rád soupeře z klece vyprovází nohama napřed."

cik9pepmh4q.jpg

ZDROJ: OKTAGON MMA

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář