Jdi na obsah Jdi na menu

GÁBOR MÁ CO NAPRAVOVAT: DRUHOU ŠANCI DOSTANE V ŽILINĚ, NIC LEHKÉHO HO NEČEKÁ!

1721333600238.jpg

Tisková zpráva RFA I Slovenský MMA bojovník Gábor Boráros se po návratu na domácí scénu nepředstavil v nejlepším světle. V jeho premiéře pod RFA podlehl Fredericovi Komuenhovi na TKO a jeho výkon ani zdaleka nebyl takový, jaký od něj fanoušci očekávali. Tentokrát však dostal druhou šanci a využít ji bude moci 19. října na RFA 18 v Žilině proti Adamovi Jakubíkovi. Vstupenky si můžete zakoupit v síti Predpredaj.

Ve druhém kole sotva dýchal

Očekávání byla velká, ale vůbec se nenaplnila. Gábor Boráros nastupoval do zápasu s Komuenhou nejen jako výrazný favorit, ale také jako několikanásobně zkušenější bojovník. Zápas sice otevřel rychlým pokusem o takedown, ale Komuenhu na zemi nedokázal dlouhodoběji kontrolovat, ba naopak, na začátku druhé poloviny úvodního kola pustil Komunhu do plného mountu.

photohruso-362.jpg

Z Borárosovi řeči těla bylo evidentní, že mele z posledního. Moc mu pomohlo Fredericovo podklouznutí, po kterém se Gábor dostal do vrchní pozice. Za tři minuty z ní však nic nevytěžil a když se nechal přetočit, do pár vteřin bylo po zápase. Mnozí Borárosovi fanoušci byli z jeho výkonu zklamáni a sám promotér Boris Marhanský nebyl na 100% přesvědčen, zda rodák z jižního Slovenska dostane druhou šanci.

Horší soupeř než Komuenha?

Nakonec ji však dostal a na RFA 18 v Žilině ho čeká duel proti Adamovi Jakubíkovi. Ten má mezi profesionály jen jednu prohru, když ho uškrtil wrestler Michal Duba. Jakubík však v tomto souboji několikrát hrozil pákami na nohu, kterou také ukončil v rámci EUROGOLD pyramidy posledního titulového vyzyvatele Martina Horínka.

Kromě tohoto zápasu už žádný jiný neprohrál a v současnosti má Jakubík skóre mezi profe sionály (3-1). Všechna svá vítězství dosáhl v 1. kole a ve všech dominoval především na zemi. Vzhledem k tomu, že právě na ní se nechal ukončit bývalým atletem Fredericem Komuenhou. Jakubíkova strategie je předem jasná.

Pokud se Boráros chce vrátit na vítěznou vlnu, bude muset přijet do Žiliny podstatně lépe připraven, než přijel do Nových Zámků. Zápas je vypsán v dohodnuté váze do 80 kilogramů. Pro oba bojovníky tak jde o změnu, protože Jakubík pravidelně zápasí ve veltru a Boráros měl svůj poslední zápas ve střední váze. Duel Jakubík vs. Boráros se uskuteční 19. října a vstupenky si můžete zakoupit v síti Predpredaj.

fb_img_1721332316305.jpg