Jdi na obsah Jdi na menu

GRIZZLY SE PŘEDSTAVÍ NA ŠTVANICI

1655748200186.jpg

Oblíbený bojovník Jeremy Kimball se představí 23. července na turnaji OKTAGON 34 na pražské Štvanici.

"Na Štvanici vypukne zemětřesení! Do souboje jde Grizzly proti Bossovi.

Dlouho očekávaný návrat velmi silného a oblíbeného denverského „Grizzlyho“ do OKTAGONU po více jak 2 letech mu vyšel na jedničku, když calf kickem rozkopal a knockoutoval o hlavu většího obra Narma. „Je skvělé být zpátky. Teď chci zas hodně zápasit a jít do klece hned, jak to půjde,“ vyslovil se Kimball po vyhraném zápase. A neklade si malé cíle, jelikož nedávno prohlásil, že chce být šampionem OKTAGONU hned ve 2 váhových kategoriích - v těžké a polotěžké váze. Další test ho čeká již na Štvanici.

Velká německá hvězda se na půdě OKTAGONU představila ve Frankfurtu, kde dominantně vyhrála via TKO nad Rezendem. Z Hatefa „Boss“ Moeila jde skutečně respekt a jeho bomby vibrují celou arénou! V roce 2019 dokázal velkou věc, když se stal králem těžké váhy ve třech různých MMA organizacích. Z 12 výher má 10 knockoutů z toho 8 v 1. kole. V současné době má tento bojovník íránského původu 8 výher v řadě a přes 3 roky se nenašel nikdo, kdo by s ním zametl.

Souboj těžkých vah s ohromnou sílou a doslova hodně velká a těžká zkouška pro oblíbeného Kimballa na nejkrásnějším turnaji roku na pražské Štvanici." informovala o zápase organizace OKTAGON MMA na svých sociálních sítích.

cfcois0qnwu.jpg

ZDROJ: OKTAGON MMA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář