Jdi na obsah Jdi na menu

HLAVNÍ ZÁPAS RFA 12 ČEKÁ ZMĚNA

1691416223888.jpg

Slovenský bojovník Sebastián Fapšo se představí na turnaji RFA 12 v pozici největšího taháku večera. Před domácím publikem v Považské Bystrici měl na výběr ze tří soupeřů, ze kterých si fanoušci v hlasování vybrali Pavla Šacha.

Ten však z osobních důvodů nemůže do zápasu nastoupit a tak je momentálně Fapšo bez soupeře. Do turnaje, který proběhne 9. září, však zbývá něco málo přes měsíc. Vstupenky na něj si můžete zakoupit v sítích Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

Fratczak ani Talafous to nebudou

Poté, co Šach oznámil, že ze zápasu odstupuje, se naskytly dvě hlavní možnosti na náhradu. Jimi byli Josef Talafous a Polák Kacper Fratczak, který už jednou Fapša porazil. Oba byli v rámci hlasování o Fapšově soupeři mezi poraženými, a tak se na zápas nepřipravovali. Z toho důvodu oba odmítli nastoupit do zápasu.

Koho Fapšo dostane za soupeře, momentálně není ještě jisté. Slovenskému Tankovi je to ale absolutně jedno. „Právě jsem se to dozvěděl. Říkám to, že se nic nemění a příprava pokračuje. Já budu připraven na toho, koho mi RFA dá. Takže se nic nemění, koho mi RFA dá, toho se budu snažit zbít,“ řekl odhodlaný Fapšo, který nastoupí před domácím publikem v hlavním zápase večera.

https://www.instagram.com/p/Cvm43-bNC-h/

Šance dostat se k odvetě s Lutterbachem

Aktuálně je ve váze do 81 kilogramů šampionem pod Real Fight pravidly Brazilec Joilton Lutterbach. Do organizace RFA vstoupil vítězstvím právě nad Fapšem, kterého porazil po třech kolech na body. Díky tomu si vysloužil titulovou šanci proti Jakubovi Benkovi, kterého na RFA 11 ukončil již v 1. kole.

Za předpokladu, že Fapšo uspěje na RFA 12 a zvítězí dominantním způsobem, je vysoko pravděpodobné, že dalším vyzyvatelem brazilského šampiona bude právě považsko-bystrický Tank. Jeho zápas před domácím publikum bude proto extrémně důležitý, pokud se chce dopracovat k odvetě s jeho jediným přemožitelem v rámci organizace.

FOTO: RFA