Jdi na obsah Jdi na menu

HOŠEK PÁLÍ DO NEPORAŽENÉHO HUMBURGERA

1692990806004.jpg

Český MMA bojovník David Hošek se nejdříve představí na turnaji RFA 12 v Považské Bystrici, kde ho vyzve Slovák Michal Glos. Hošek se však dívá dál a myslí na to, co bude po jeho případném vítězství.

V plánu má okamžitý zápas se šampionem Dominikem Humburgerem. Ještě předtím ho ale 9. září čeká nepříjemná zkouška proti slovenskému grapplerovi. Vstupenky si můžete zakoupit v sítích Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

Po Glosovi rovnou na Humburgera?

V organizaci RFA se Hošek představí po dlouhé pauze. Naposledy nestačil na Srba Avramoviće, který ho odkontroloval většinu zápasu na zemi a spolehlivě si dojel pro bodový triumf. Hošek si vzápětí odskočil na 2 zápasy do IAF a představil se také na KSW 79 v Liberci. V rámci RFA má skóre 1-1 a ze špičky střední váhy je jedním z mála bojovníků, kterému Humburger ještě nečelil.

David Hošek věří, že právě on zná ten správný recept na neporaženého šampiona. „Nyní mu to dobře šlape. Vyhrává, jde mu to a je ve formě, což je i vidět. V každém případě, každý někdy prohraje a bude to právě v zápase se mnou,“ řekl s úsměvem na tváři reprezentant pražského Renegade Prague Gymu.

https://www.instagram.com/p/CwQBNULNleR/

Potenciální titulový zápas Humburger vs. Hošek už byl několikrát zmíněn, ale šampion to vidí spíše skepticky a myslí si, že Hošek by měl připsat ještě další zelené políčko. Na to se David rozhodl zareagovat. „No, Dominiku. Nevím, jestli jsi chtěl být vtipný nebo co ti je, ale je mi to jedno. Porazím Glose a pak jdeme proti sobě,“ prohlásil odhodlaný Hošek. Do jejich potenciálního zápasu však ještě může hodit vidle právě Glos, proti kterému ho čeká zápas již za dva týdny. Celý turnaj RFA 12 můžete sledovat také přes přes platformu PPV.

FOTO: RFA