Jdi na obsah Jdi na menu

HOŠKŮV RECEPT NA HUMBURGERA JE JEDNODUCHÝ

1697186817106.jpg

Český MMA bojovník David Hošek míří do titulového zápasu na turnaji RFA x IAF Special Title Night. Jeho soupeřem bude dočasný šampion Dominik Humburger, který ve svém posledním vystoupení přišel o status neporaženého bojovníka. Hošek je připravený na to, aby Humburgerovu negativní sérii natáhl a přesně ví, co od zápasu může očekávat.

Akce bude mít kromě duelu Humburger vs. Hošek další dva titulové zápasy, ve kterých zabojují Tadeáš Růžička proti Jacobovi Mikulovi a Yevhenii Orlov proti Alexovi Cvernovi. Akce proběhne 11. listopadu v Praze a vstupenky jsou dostupné v síti Ticketportal.cz.

Byla to strategie unavit soupeře

David Hošek jde do zápasu krátce poté, co se představil na turnaji RFA 12 v Považské Bystrici. Jeho soupeřem byl po dlouhé přestávce a ve vyšší váhové kategorii Michal Glos, kterého hned v úvodu poslal k zemi, na které se vzápětí nechal poměrně levně přetočit. „Z mého pohledu jsem úplně nechyboval. On se mi nezdál nějak nahulený, prostě se boj dostal na zem a tam on je dobrý, protože je zkušený zápasník v BJJ.

Dobře mě přetočil, ale neberu to jako chybu. Naopak, on si v tu chvíli začal velmi věřit a dávat do všeho moc síly. Slyšel jsem ho, jak dýchá velmi nahlas a bylo mi jasné, že ve druhém kole půjde fyzicky dolů. Ve druhém kole se už jen bránil,“ řekl Hošek o svém posledním zápase.

https://www.youtube.com/watch?v=xoazhKugrUg&ab_channel=RealFightArena

Humburger to bude tahat na zem

I když je dočasný šampion RFA převážně postojář a svůj poslední zápas v KSW prohrál hlavně pro jeho wrestling, Hošek je přesvědčen o gameplanu svého soupeře: „Náš zápas bude podobný jako na tréninku. Dominik se pokusí o něco málo v postoji, ale bude se to snažit dostat na zem,“ předpovídá Hošek, který si zároveň uvědomuje, jaká je jeho největší zbraň.

„Dominik má dobrou fyzičku, ale zase 5 kol je více možností pro mě se v nějakém kole trefit. Když ji trefím, může být konec a to ví každý můj soupeř, proto se mě každý snaží hodit na zem,“ upozorňuje před titulovým zápasem vypsaným na 5x5 minut. Jak už samotný šampionský zápas bude vypadat, zjistíme 11. listopadu v Praze. Vstupenky jsou dostupné v síti Ticketportal.cz.

fb_img_1697187668196.jpg

FOTO: RFA / Matúš Zeťák