Jdi na obsah Jdi na menu

ILJA ŠKONDRIČ BROUSÍ SVÉ ZBRANĚ V THAJSKU

Před blížícím se zápasem v pražské hale Královka se Ilja Škondrič rozhodl, že nepodcení svou přípravu a vydal se do pro něj velmi dobře známého Thajska. Než se za ním a jeho soupeřem Marpem zavřou dveře do klece, piluje svůj box pod vedením zkušených trenérů v gymu, který dobře zná.

"Rozhodl jsem se připravit na svůj nejbližší zápas v Tiger Muay Thai Gymu v Thajsku, protože ho velmi dobře znám a jsem velmi spokojen s novými trenéry boxu, kteří se mi zde věnují." Škondrič navštěvuje tento gym od roku 2010 a nenechte se splést jeho názvem, nacházejí se zde kromě světové úrovně trenérů thajského boxu i stejně kvalitní trenéři na box, podle jehož pravidel se Ilja postaví do nejbližšího zápasu v Praze.

"Strávím zde více než tři týdny, protože vím, že je to skvělé místo pro přípravu“ říká krstný otec slovenského MMA, který se vedle náročných tréninků snaží najít si čas i na regeneraci v podobě odpočinku na pláži a thajských masážích. "S aklimatizací problém nemám, chodím sem už dlouho a vím, že tady dokážu skvěle udělat váhu. Vysoká vlhkost, intenzivní tréninky a kvalitní jídlo se na mé váze již po pár dnech projevují, jde to dolů. Při návratu chci mít 94 kilogramů a vypadá to, že by tady s tím neměl být problém. Váhu dělám naturálně a nehodlám tato kila šíleně nabírat zpátky. V zápase budu dobře připraven a myslím, že se můžete těšit na kvalitní box. Jsem plně soustředěný na zápas, nemám teď v hlavě nic jiného" vzkazuje Ilja Škondrič a potvrzuje, že se 17.12. v Praze máme na co těšit.

ckytjmynid2.jpg

FOTO: IG ILJA ŠKONDRIČ