Jdi na obsah Jdi na menu

IRON MAN SE VRACÍ DO KLECE

1656179299545.jpg

Turnaj OKTAGON 34 na přelomu léta na pražské ikonické Štvanici se nezadržitelně blíží. Na místo činu se po čtyřech letech vrací Michal Kotalík.

"Přesně před 4 lety na Štvanici vstoupil Michal Kotalík do (6-4) klece naposledy. Poté následovala dlouhá pauza. "4 roky jsem čekal na ten okamžik a bál se, že už nepřijde. Chci vám všem poděkovat, že jste se mnou zůstali a pamatujete si mě," vzkazuje Kotalík s titánskou sílou, který má ze 6 vítězství 6 ukončení před limitem, z toho 5 v 1. kole. Na Undergroundu zaboxoval s Mikuláškem, nyní "Iron Man" konečně přilétá tam, kde to umí nejlíp: "Rád jsem si zkusil box, ale MMA je MMA." Otřesou jeho bomby zas celou bojovou scénou?

Magnorovu (6-6) kariéru střídají vítězství a prohry. Nicméně soupeře si nikdy nevybíral a bojoval s velmi nepříjemnými borci včetně hvězdy UFC Khamzata Chimaeva. V současné době má 2 rychlé KO výhry v řadě v 1. kole, zbylá 2 vítězství vyhrál také před limitem, a to na submisi. Do OKTAGONU tak přichází velmi zajímavý týpek, který, když se na soupeře dobře připraví, umí být v kleci hodně nebezpečný a zápas rychle ukončit." oznámila organizace OKTAGON MMA na svých sociálních sítích.

ZDROJ: OKTAGON MMA

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář