Jdi na obsah Jdi na menu

IVAN BUCHINGER REAGUJE NA PROHRU

1654422204178.jpg

Ivan Buchinger přišel včera ve Frankfurtu o pás šampiona lehké váhy, když v prvním kole podlehl Losene Keitovi. Buki se dnes k zápasu vyjádřil na svém instagramu.

"Vždy musí jeden prehrať a tento krát som to bol JA, kto prehral… Môj súper bol veľmi dobre pripravený na mňa a poznal moju slabinu a to je práve to prvé kolo…. Okrem jednej prehry, čo bola na body, som vždy prehral v prvom kole a na KO. Je to už tak, sú veci ktoré nezmeníš aj keď veľmi chceš... Ďakujem Vám všetkým, ktorí ste mi fandili a poslali toľko správ. Dávate mi silu, ale bohužiaľ to nie vždy vyjde tak ako si to predstavujeme..."

Ivan ještě přidal vzkaz všem "fanouškům za klávesnicí", kteří fandí, jenom když se daří.

"Som smutný nie len z prehry, ale hlavne z Vás, ktorí mi píšete svoje múdrosti pod moje statusi. Každý má šancu vyskúšať čím všetkým my bojovníci prechádzame, akú silu dávame do každej jednej prípravy, každodenné dvojfázové tréningy, chudnutie 10-15 kíl a nehovoriac o tom ako je bojovať po polnoci, byť telom aj dušou stopercentný keď iní už dávno spíte. Pre Vás bojovník je iba dovtedy dobrý kým vyhráva, ako náhle spraví chybu už osočujete. Máte ale šancu to aj vy vyskúšať. Zaraďte sa do našich radov, začnite športovať, prejdite cestou ktorou sme prešli my a ukážte že ste lepší!!! To, že som teraz prehral neznamená že som skončil. Pokračujem ďalej a na nasledujúci zápas prídem silnejší! Súperovi gratulujem" dodal dnes již bývalý šampion lehké váhy.

ZDROJ: IG IVAN BUCHINGER

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář